Foto: RIA Novosti/Scanpix

Izjukušas slavenās britu rokgrupas Muse solista Metjū Belamija un amerikāņu aktrises Keitas Hadsones (abi kopā attēlā) attiecības.

"Keita un Mets jau labu laiku dzīvo atsevišķi. Neskatoties uz to, viņi joprojām ir ļoti tuvi draugi un gādīgi vecāki," 35 gadus vecās Hadsones pārstāvis atklāja slavenību tenku žurnālam People.

Belamija un Hadsones attiecības aizsākās 2010. gadā. Viņi saderinājās 2011. gada aprīlī, taču tā arī neapprecējās. Pārim ir trīs gadus vecs dēls Bingems Hons Belamijs (no iepriekšējās laulības Hadsonei ir vēl viens bērns).

Grupa Muse patlaban ieraksta septīto albumu, kas iznāks nākamgad. Tas sekos 2012. gadā izlaistajam albumam The 2nd Law.

Tāpat Muse tiek ierindoti starp ticamākajiem pretendentiem, kas varētu būt galvenie izpildītāji nākamā gada Glastonberijas mūzikas festivālā.

Savukārt Keitas Hadsones māte ir slavenā Holivudas aktrise Goldija Houna, bet patēvs - aktieris Kurts Rasels.

Starp Hadsones populārākajām filmām minamas Almost Famous ("Oskara" nominācija), Dr. T and the Women, How to Lose a Guy in 10 Days, You, Me and Dupree, Wish I Was Here, Good People un citas.

2014. gadā laulības vai attiecības pārtraukuši arī tādi pazīstami cilvēki kā Čārlijs Šīns, Dženifera Lourensa, Ambera Rouza, Nīls Jangs, Mega Raiena, Pamela Andersone, Adriana Lima, Uma Turmena, princis Harijs, Dženifera Lopesa, Keitija Perija, Heidija Klūma un Sīls, Antonio Banderass un Melānija Grifitsa, Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins, Deivids Duhovnijs un Tea Leoni, Enrike Iglesiass un Anna Kurņikova un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!