Foto: Reuters/Scanpix

Ir apritējis gandrīz gads, kopš par šķiršanos paziņoja Holivudas paraugpāris Andželīna Džolija un Breds Pits. Abi bijušie laulātie par notikušo runājuši reti un izvairīgi, tāpēc lielu interesi radījusi Džolijas intervija žurnāla "Vanity Fair" septembra numurā.

Komentējot pērnā gada notikumus, kas noveda pie viņas un Pita 12 gadus ilgās laulības šķiršanas, Džolija atzinusi, ka "lietas sarežģījās" jau vasarā, precīzi gan neatklājot, kad tieši kļuva skaidrs, ka jāšķiras, un kas veicināja šāda lēmuma pieņemšanu.

Nesen, komentējot notikušo, Breds Pits intervijā žurnālā "GQ" uzņēmās lielu daļu vainas, un tagad, runājot ar "Vanity Fair", Džolija atzinusi, ka tas viņu nav pārsteidzis. Tiesa, plašākus komentārus par bijušā laulātā aizraušanos ar alkoholu, kas, pēc Pita versijas, bija viens no galvenajiem šķiršanās iemesliem, viņa nav sniegusi.

"Mēs rūpējamies viens par otru un mēs rūpējamies par mūsu ģimeni, un mēs abi strādājam viena mērķa labā," diplomātiski tagadējās attiecības ar bijušo vīru raksturojusi Džolija.

Viņa atzinusi, ka šķiršanās laikā slēpusi emocijas no saviem un Pita sešiem bērniem.

"Kad es augu, es ļoti uztraucos par savu mammu. Nevēlējos, lai mani bērni pārdzīvo manis dēļ. Es uzskatu, ka ir ļoti svarīgi raudāt dušā, nevis viņu acu priekšā. Viņiem ir jāzina, ka viss būs labi, pat tad, ja tu pats neesi drošs par to," savu nostāju bērnu pasargāšanā no negatīvām emocijām intervijā "Vanity Fair" paudusi aktrise.

Pēdējais dzīves gads bijis smags ne tikai emocionāli – aktrisi piemeklējušas arī dažādas veselības likstas. Džolija cietusi no hipertonijas, kā arī viņai diagnosticēta Bella paralīze – sejas nervu bojājumi noveduši pie tā, ka viena viņa sejas puse kļuvusi nekustīga.

"Dažreiz sievietes ar ģimenēm sevi atstāj pēdējā vietā tik ilgi, kamēr tas parādās viņu veselībā," atzinusi aktrise un atklājusi, ka pilnībā uzveikt šīs veselības ķibeles viņai palīdzējusi akupunktūra.

Džolija, kura vēl aizvien daudziem šķiet seksa simbols, arī novērojusi, ka āda kļūst sausāka, bet uz galvas, kā viņa jokojot pastāstījusi, parādās arvien vairāk sirmu matu, tomēr aktrise to nepārdzīvo un tas nemazina viņas sievišķību.

"Es esmu izdarījusi pareizās izvēles, esmu nolikusi savu ģimeni pirmajā vietā, un es jūtos noteicēja pār savu dzīvi un veselību. Uzskatu, ka tas ir tas, kas veido sievieti," intervijā "Vanity Fair" stāstījusi Džolija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!