Foto: Kadrs no video
Traģiski bojā gājušā hokejista Kārļa Skrastiņa sieva Zane un trīs meitas (attēlā) šovasar ciemojas Latvijā, šaurā draugu lokā pieminot ģimenes tēva 38. dzimšanas dienu.

"Mums Kārļa pietrūka vienmēr, jo viņš sevi visu atdeva hokejam. Bet tagad viņa pietrūkst tā, kā nekad! Līdz sirdssāpēm," Skrastiņa tuvākos cilvēkus citē LTV raidījums Panorāma:

Hokejista mamma atzīst, ka visgrūtāk ar zaudējumu samierināties bijis Zanei, bet arī viņai pašai, piecu bērnu mātei, viņa aiziešanu nekas nevar padarīt mazāk sāpīgu. 

Izcilā sportista jaunākā meitiņa Vivienna nāca pasaulē pēc viņa nāves komandas Lokomotiv avārijā pagājušā gada 7. septembrī. Īsta tēta kopija esot vidējā meita, 2008. gadā dzimusī Laurēna, bet vecākā meita Karolīna ir labākā aukle mazajai māsiņai.

"Varbūt Kārļa raksturs ir arī bērnos. Viņi ir tik mierīgi, lai gan kā visi normāli bērni skrien, lec un priecājas," savas meitas raksturo Zane.

Pēc tēta nāves gan vecākā meita tikai pēc Jaunā gada atsāka runāt tēti, jo viņai tas bija vissmagākais pārdzīvojums. "Viņa savos septiņos gados ir ļoti pieaugusi, šķiet, kā desmit vienpadsmit gadus vecs bērns," stāsta Zane.

Nevajadzīgās sabiedrības uzmanības dēļ Zane ar meitām dzīvo ASV, taču atzīst, ka varētu ar bērniem atgriezties Latvijā. "Laiks rādīs," viņa piebilst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!