Foto: F64/DELFI

Sabiedrībā zināmu cilvēku attiecību līkloči interesē daudzus, un pēdējo mēnešu laikā Latvijā pastiprinātu uzmanību izpelnījusies daiļā dejotāja Liene Skulme un par vienu no seksīgākajiem latviešu vīriešiem vairākkārt atzītais aktieris Andris Bulis.

Par to, ka starp abiem uzplaukušas romantiskas jūtas, mēļoja jau sen, bet nedz aktieris, nedz dejotāja baumas nekomentēja. Vēl jo lielāku interesi radīja fakts, ka Bulis jau daudzus gadus ir precējies un savienībā ar skolas gadu mīlestību Ilzi audzina dēlu.

Kad par abu sakaru tapa zināms un Liene publiski apstiprināja, ka trīs gadus viņa un Andris dzīvojuši kopā, Bulis lieki nekavējās – viņš visu nožēloja un atgriezās pie ģimenes.

Dejotāju šāds mīlnieka lēmums, protams, ir sāpinājis, bet žurnālam "Privātā Dzīve" viņa atzinusi – lai sevi nepazemotu, sieviete no šīs situācijas tagad vēlas norobežoties.

Skulme arī paskaidrojusi, ka sabiedrībai pastāstīt par ilgi slēpto romānu viņai licis piedzīvotais lugas "Dzīvības kvota" pirmizrādē, kuru apmeklēja gan Liene, gan sieva un kurā Bulis vismaz publiski radīja iespaidu, ka viņa laulībā viss ir kārtībā.

"Andris man bija teicis, ka dēla dēļ var atgriezties pie Ilzes, kaut arī baidās pazaudēt sev dārgāko cilvēku – mani. To es zināju. Vēl pagājušajā nedēļā, kad Andris brauca uz festivālu, viņš mani skūpstīja un mīļoja, bet tagad raksta publiskas vēstules sievai. Un viņa tic un ticēs. Man nevajag tādu vīrieti. Man kauns, ka viss notiek tā," izdevumam "Privātā Dzīve" atzinusi Liene.

Smagākais šajā situācijā esot bērni – Lienes trīs meitas gadu laikā ļoti pieķērušās Bulim. Tāpat viņu pieņēmusi pārējā Skulmes ģimene un draugi, kuri tagad esot neizpratnē par notiekošo.

Lai gan Bulis oficiāli laulību nebija šķīris, Skulmei viņš teicis, ka ir brīvs vīrietis, un sieviete noraida pārmetumus par sevi kā laulības dzīves jaucēju.

"Patiesībā šajā situācijā jāžēlo arī otra puse – Andra sieva. Acīmredzot viņa laikam tagad ir laimīga. Viņš atgriezīsies pie viņas, un sieva Andri atkal pieņem un spēlēs laimīgo ģimeni. Es to nespētu, un man to arī nevajag," norādījusi Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!