Foto: Kadrs no video

Šonedēļ Latviju satricināja "YouTube" zvaigzne, skolniece Evelīna (attēlā). Meitene publiskā grēksūdzē ļāvās emocijām un atklāja, cik grūti saglabāt privāto dzīvi, ja esi Latvijas tīņu elks. Nu jauniete atvainojusies faniem par savu tiešumu.

Evelīna, kuras apjūsmotāju skaits mērāms vairākos desmitos tūkstošu, video visai asi atklāja faniem, cik traucējoša ir viņu nemitīgā uzmanība.

Pēc kāda laika meitene pārdomāja, un sižets no viņas kanāla pazuda, taču tas jau bija kļuvis par sensāciju un pārpublicēts citās vietnēs. Pēc saceltās jezgas Evelīna vērsusies pie sava talanta cienītājiem ar īpašu video uzrunu.

Tajā skolniece izskaidrojusi, ka sensacionālais video tapis emociju uzplūdā ļoti grūtā dienā. "Bija daudz kas sakrājies pa iepriekšējiem mēnešiem. Vakardien vienkārši uz emocijām es izveidoju to video un publicēju to.

Es ļoti atvainojos, ja es kādu aizskāru kā cilvēku, kā personību. Tāds noteikti nebija mans mērķis. Es vienkārši gribēju parādīt jums, kā es tajā dotajā brīdī jutos un ar kādiem pārdzīvojumiem es saskāros," faniem atvainojusies meitene.

"YouTube" zvaigznīte uzsvērusi, ka nenožēlo sensacionālā video publicēšanu, taču vēlreiz ko tādu viņa nedarītu.

Meitene pateikusies visiem, kas viņu šajā grūtajā brīdī atbalsta – Evelīna izlasot visas garās vēstules, ko sūta fani. Viņa arī nomierinājusi auditoriju, atklājot, ka netaisās atstāt šovbiznesu – viņa vienkārši nomainīšot segvārdu, kļūstot par Evelīnu Parkeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!