Foto: DELFI

Trešdienas, 22. augusta, pusdienlaikā pie iepirkšanās centra Spice plašā pulkā pulcējās sabiedrībā zināmas personas, lai piedalītos labdarības akcijas Mājlietu labdarības dienas atklāšanas pasākumā.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta vienmēr smaidīgajai TV "sejai" un aktīvai māmiņu tiesību aktīvistei Annai Rozītei, bet pirmās piepildīt labdarības mantu kasti devās vairākas sabiedrībā zināmas sievietes.

"Cilvēkiem ir tendence "apaugt" ar mantām, kas bieži vien nemaz nevairo laimi un vieglumu, tieši otrādi. Tāpēc es aicinu visus kritiski izvērtēt savās mājās, dārzos, vasarnīcās un pagrabos esošās mantas un padomāt, vai to jūs tiešām lietojat, vai tas jums ir patiešām nepieciešams?

Iespējams, atdodot tās kādam citam, kuram pēc šīm lietām ir patiesa nepieciešamība, arī jūs paši kļūsiet laimīgāki un dzīves telpa kļūs brīvāka no nevajadzīgā," piedalīties akcijā mudina Anna Rozīte.

Ar savu klātbūtni līdzcilvēkus atbrīvoties no liekajām mantām, kas pašiem saimniecībā vairs nav vajadzīgas, bet, iespējams, būs noderīgas citiem, aicināja Mikrofonu ierakstu pārstāve Elita Milgrāve, televīzijas raidījumu vadītāja Liene Bērziņa, asociācijas Go Blonde vadītāja Marika Ģederte un citas dāmas, kuras arī agrāk sniegušas palīdzīgu roku dažādos labdarības projektos. 

Ar lieliem saiņiem pie labdarības projekta kastes ieradās arī savulaik šovā Latvijas princese iepazītā Diāna Kubasova, kura ziedoja gan spilvenu, gan citas noderīgas mantas, bet bijusī radiogeiša Ieva Adamss labdarībai bija nolēmusi atdot nevajadzīgus traukus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!