Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties Helovīnam jeb Visu svēto dienai sarosās šausmu cienītāji, un arī starp pašmāju slavenībām netrūkst tādu, kuri mīļuprāt piekrīt visnotaļ ekstrēmām izklaidēm ar krietnu adrenalīna devu.

Otrdien, 29. oktobrī, pulciņam sabiedrībā zināmu cilvēku bija sarūpēta ļoti oriģināla izklaide - ar īpašo šausmu trolejbusu viņi tika nogādāti Psaiho.lv šausmu trasē, kur viņiem bija iespēja izbaudīt Šausmīgi pozitīvu emociju teātra spēli ar jautru baidīšanos.

Piedalīties neparastajā piedzīvojumā bija piekritis uzņēmējs Valdis Kalnozols ar mīļoto sievieti Kristīni Kirilku, komponists Niks Matvejevs ar meitu, veselīga dzīvesveida popularizētāja Elita Drāke, dziedātāja Laura Raila un citi.

Kā jau ierasts, ar īpaši atraktīvu un enerģisku uzvedību pasākuma laikā izcēlās mūziķis Sandis Kiops (attēlā centrā), kurš ne tikai ar lielu aizrautību metās pozēt kopā ar Drāki un citām daiļā dzimuma pārstāvēm, bet arī visus iepriecināja ar savu firmas zīmi - Pīlādžogas spērienu.

Pēc pasākuma tā baudītāji atzinuši, ka šausmu trasē atbrīvojušies no negatīvām emocijām - visi paguvuši izkliegties, izraudāties un pat izlamāties, kas ļāvis atgūt harmoniju un emocionālo līdzsvaru sevī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!