Foto: Vida Press
Skaistā blondīne Kortnija Stodena (attēlā), kura ilgu laiku tika dēvēta par "nepilngadīgo līgavu", nu jau ir gandrīz 19 gadus veca, tāpēc viņa pirmo reizi mūžā vērsusies pie plastikas ķirurga, lai tas palielinātu viņas krūtis.

Slavenā Beverlihilsas doktora Stjuarta Lindera darbs ir bijis nevainojams, tāpēc jaunā meitene uzreiz paaicinājusi fotogrāfu, lai tas iemūžina viņas izskata vēsturiskās pārvērtības.

Kā redzams foto galerijā, Kortnija noņem apsējus, kas viņas krūtis satur virs melnā bikini, un tad jau dažādos rakursos fotogrāfam pozē savā Holivudas privātmājā.

Dažās fotogrāfijās viņa redzama kopā ar savu sunīti Dortniju, un tieši šis sunītis šī gada februārī piesaistīja 47 tūkstošu Delfi Izklaides lasītāju uzmanību - tieši tik daudz cilvēku šo informāciju atzina par gana vērtīgu.

Kortnija formāli skaitās dziedātāja un televīzijas personība, taču slavu izpelnījusies ar savu daiļo ķermeni un to, ka 16 gadu vecumā apprecējās ar aktieri Dagu Hačisonu (Horass no seriāla Lost), kurš tobrīd bija 51 gadu vecs.

Neraugoties uz apšaubāmajiem panākumiem, Kortnijai ir liels fanu pūlis - viņas Twitter ierakstiem seko 120 000 cilvēku. Tāpēc arī Kortnija ļoti cenšas: "Es runāju divās valodās - angļu un ķermeņa valodā," viņa raksta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!