Foto: Vida Press
Par viena no pasaulē slavenāko dibenu īpašniecēm uzskatāma realitātes šovu zvaigzne, modele un dejotāja Nikola "Koko" Ostina (attēlā centrā), kura mīļuprāt arī izrāda savus uzlabotos dabas dotumus.

Nesen Koko Ņujorkā prezentējusi kabarē programmu Coco & The Vanity Vixens, un, pozējot fotogrāfiem, viņa ne tikai izteiksmīgi gorījusi savu brango pēcpusi, bet arī zibinājusi krūšu apaļumus.

Pasākuma oficiālajai daļai sieviete bija izvēlējusies kleitu ar drosmīgu izgriezumu muguras daļā, kas skatieniem atsedza arī viņas krūtis, bet krietni vairāk kaila ķermeņa viņa atsedza, kāpjot uz skatuves burleskas programmā,

Jau vēstīts, ka maija sākumā visi lielā dibena fani tika aplaimoti ar priecīgu vēsti - Koko paziņoja, ka viņas pēcpuses apkārtmērs kļuvis par pieciem centimetriem lielāks un sasniedzis 106 centimetrus.

Koko martā nosvinēja savu 35 gadu jubileju. Jau vairākus gadus viņa ir precējusies ar populāro amerikāņu reperi Ice-T, bet pati kļuvusi par ļoti pieprasītu modeli, un Nikolas galvenais trumpis un firmas zīme, protams, ir viņas lielais un skaistais dupsis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!