Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijā skandālistes slavu iemantojusī dažādu televīzijas projektu vadītāja Ksenija Sobčaka (attēlā) nesen viesojusies Parīzē, kur viņa ne tikai apmeklējusi modes nedēļas ietvaros notikušās skates, bet arī nav laidusi garām iespēju palielīties ar saviem ieņēmumiem.

"Tie laiki, kad cilvēki visu laiku meloja, stāstot, kā viņi atpūšas Sočos, un slēpa lielas aploksnes ar naudu, sen ir pagājuši. Es neko neslēpju, un man ir lieli ienākumi, kurus es arī deklarēju," kādā intervijā atzinusi Sobčaka.

"Es jau krietnu laiku pelnu vairāk nekā pusotru miljonu gadā un nekad sevi neesmu pozicionējusi kā nabadzīgu cilvēku," skaidrojusi uzņēmīgā sieviete, kuru nesen ASV mediji atzina par ietekmīgāko Krievijas daiļā dzimuma pārstāvi.

Pēdējā laikā Sobčaka ir atvadījusies no sava "ballīšu karalienes" tēla un aktīvi iesaistījusies politikā, nostājoties opozīcijā šobrīd pie Krievijas valdības grožiem esošajiem cilvēkiem.

Uz jautājumu, vai viņas opozicionāres tēlam piestāv grezns dzīvesveids, viņa atbildējusi: "Es uzskatu, ka nav nekā sliktāka par melošanu savai auditorijai. Es mīlu skaistu apģērbu, mīlu Parīzi un neredzu tajā nekādas pretrunas."

Šī gada jūnijā Sobčakas dzīvoklī tika veikta kratīšana, kuras laikā tika konfiscēts liels skaidras naudas daudzums. Šī nauda sievietei vēl nav atgriezta, bet to, cik liela bijusi izņemtā summa, viņa nav vēlējusies precizēt, lai gan tiek lēsts, ka tās svārstījusies no pusotra līdz diviem miljoniem dolāru.

"Es nezinu, vai man vispār šo naudu atdos. Man nav ko slēpt, jo Krievijas likumdošana neaizliedz mājās glabāt skaidru naudu. Tāpēc to, kas notika pie manis, nevar saukt citādi kā vien par laupīšanu," savu nostāju paudusi Ksjuša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!