Foto: Privātais arhīvs

Šīs nedēļas sākumā nelielu viļņošanos pašmāju izklaides biznesā sarūpēja skandālists Aleksandrs Sokolovs. Viņš paziņoja, ka jūt iekāri pret savu šova Dejo ar zvaigzni partneri un tas apdraud pāra dalību projektā, bet jau nedaudz vēlāk fotogrāfs nāca klajā ar vēl sensacionālāku vēsti – šo kaislību dēļ viņu pametusi draudzene Laura (attēlā).

DELFI Izklaidei Sokolovs sūkstījās, ka ir pazaudējis burvīgu sievieti un tā dēļ jūtas ļoti slikti, bet Laura atklāj citu versiju par šo fotogrāfa uzburto mīlasstāstu.

"Sokolova prioritāte nekad nav bijusi realitāte, un pēdējo dienu raksti par manām, viņa un Martas attiecībām ir pilnīgs safabricējums, ko viņš izmanto savas popularitātes celšanai, kas ir vienīgā motivācija jebkādām viņa darbībām.

Mums ir bijušas īslaicīgas attiecības, kas sevi bija izsmēlušas jau ļoti labu laiku atpakaļ, un mums palika draudzīgas attiecības, kuru ietvaros es viņu atbalstīju dažādās aktivitātēs.

Viņš šo atbalstu nav novērtējis un pārvērtis uz pilnīgi nereāliem faktiem balstītā intrigā ap savu personību. 

Kaut neesmu publiska persona, es aktīvi darbojos dažādās sfērās, tajā skaitā es esmu ārsts-psihiatrs un strādāju ar cilvēkiem, kuri paļaujas uz mani, tāpēc pēdējo dienu laikā izplatītā informācija ir kompromitējoša un nepatiesa," DELFI Izklaidei skaidro Laura un uzsver - arī jūtas pret Martu, par ko publiski stāstījis Sokolovs, ir izdomājums.

"Sokolova darbību vienīgais motīvs ir savas popularitātes celšana, un informācija - pilnīgi jebkura informācija, kuru viņš izplata - tiek pielāgota šim vienīgajam mērķim.

Stāsts par iemīlēšanos Martā tika izplānots, pirms viņš vispār zināja, kas ir Marta, pirms viņu bija redzējis un saticis, līdz ar to tam nav nekāda sakara ar to, vai mēs bijām attiecībās, tāpat kā tam pat nav nekāda sakara ar Martu pašu," savu versiju atklāj Laura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!