Foto: Mango

Kamēr TV3 šova Dejo ar zvaigzni 3 deju zālē kaislības sita augstu vilni, šova aizkulisēs par "vakara naglu" izvērtās par "balīšu karalienei" dēvētās Anetes Sončikas parādīšanās savu draugu Violas Abramovas un Riharda Mailīša pavadībā.

Dejo ar zvaigzni 3 trešā raidījuma priekšnesumus no deju zāles pirmās skatītāju rindas "ballīšu karaliene" vēroja ar savu draudzeni Violu Abramovu-Mailīti. Kā zināms, Viola šovā atbalsta savu dzīvesbiedru Rihardu, kā arī nāk talkā ar padomiem Riharda skatuves kompanjones Ellas jeb Elīnas Fūrmanes deju priekšnesumos.

Taču, kad šīs svētdienas šovs tuvojās izskaņai, Anete ar Violu ieradās aizkulisēs. Fotogrāfi, pamanījuši Aneti, novērsās no deju šova zvaigznēm un pastiprinātu uzmanību veltīja tieši viņai, taču Sončika, kura savulaik kādam dzeltenās preses izdevumam pilnīgi atklāti stāstīja par savām mīlas lietām un nakts gaitām un ir pat pozējusi pelkdostīmā uz jahtas, pēkšņi samulsa un lika roku priekšā sejai.

Abramovas dzīvesbiedram Rihardam Mailītim viņa pat lūdza, lai puisis sarunā, ka fotogrāfi beidz viņu fotografēt. Drīz vien abas draudzenes nozuda šova dalībnieku ģērbtuvēs.

Taču jau pēc kāda brīža Viola ar Aneti atgriezās un pat veltīja smaidu fotogrāfiem, kas steidza iemūžināt "ballīšu karalieni", kura gan jau kādu laika sprīdi ir nozudusi no dzeltenās preses slejām. Savulaik TV šovā Dejo ar zvaigzni 2 Anete kā viesmāksliniece dejoja pārī ar Rihardu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!