Šovā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītā Magone Šutoviene (agrāk – Magone Burka) februārī kļūs par māmiņu savai ceturtajai atvasei. Lai gan trīs dēlu mamma publiski nav pagaidām atklājusi bērniņa dzimumu, nojaušams, ka gaidāma meitiņa.

Papildus intrigu šai tēmai vēl piešāvis Magones vīrs, lietuvietis Žans, kurš devis mājienu, ka vecāki savai atvasei plāno likt ļoti patriotisku vārdu – Latvija.

"Šī ir mūsu istaba. Mana, Fēniņa, Magdas un Latvijas," izrādot jauno mājokli, kanāla "STV Pirmā!" veidotā šova "Slavenība. Bez filtra" šī vakara sērijā sacīs Žans, liekot noprast, ka gaidamajai atvasei iecerēts īpaši patriotisks vārds.

Uzzinot, ka Žans atklājis abu plānus, Magone būs visai izvairīga, sakot, lai katrs vīra izteikumus saprotot, kā gribot, un solīsies plašākus komentārus skatītājiem sniegt vēlāk.

Jāatzīmē, ka arī Magones pārējām atvasēm doti reti un neierasti vārdi. Tā, piemēram, Magones un Venta Vītola dēls ir Raimonds Saulgaitis, bet viņas jaunākais dēliņš, kura tētis ir Žans, ir nosaukts Fēniksa vārdā.

Jau vēstīts, ka Magone 2017. gada oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žanu Šutovu. Pērn rudenī piedzima abu kopīgais dēls Fēnikss.

Fēnikss ir Magones trešais dēls. Atgādinām, ka viņai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli. Ar pirmdzimtā Roberta tēti attiecības pajuka. Savukārt otrais dēls Raimonds Saulgaitis tika ieņemts šovā "Saimnieks meklē sievu".

Arī ar Raimonda tēvu, guļbūvju celtnieku Venti Vītolu saskanīgu savienību Magonei neizdevās nodibināt, un abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pirms dažiem gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žans. Arī Magones vīram no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!