Foto: Privātais arhīvs
Par pēdējā laika modes kliedzienu Latvijā kļuvis apaļš un stingrs dupsis, un tāda dēļ meitenes gatavas trenažieru zālē pavadīt stundas. To, kādam vajadzētu būt pūļu rezultātam, nodemonstrējusi jaunā fitnesa trenere Paula Freimane (attēlā).

Trenere Paula Freimane pēc sava fitnesa stāsta atklāšanas šogad kļuvusi par iedvesmas avotu tūkstošiem Latvijas meiteņu. Paula rūpējas par citu dāmu izglītošanu fitnesa sfērā, regulāri publicējot sociālajos tīklos ieteikumus veselīgam un sportiskam dzīvesveidam, kā arī iedvesmojot ar savu piemēru.

Nupat Paula sociālajos tīklos ievietojusi attēlu, kurā demonstrē savu intensīvo treniņu rezultātu - perfektu dupsi. Bilde īsā laika izpelnījusies simtiem "patīk atzīmju" un pozitīvu komentāru. Sekotāji jau novērtējuši Paulas augumu kā piemēru tam, kā jāizskatās perfektai figūrai.

DELFI Izklaidei atklājusi pati Paula, vēl pirms trim gadiem viņa bijusi "nesportiskākais cilvēks pasaulē" un valkājusi 44. izmēra apģērbu. "Draugs sāka sportot, un vienu reizi es aizbraucu viņam līdzi pamēģināt. Tā viss sākās," sava fitnesa stāsta sākumu atklājusi Paula.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!