Foto: Vida Press
Kannās šomēnes tiek aizvadīts 71. kinofestivāls. Tajā kuplā pulkā sabraukušas arī modeles, kuras rada daiļu fonu īstajām kinozvaigznēm, un meitenes cītīgi rūpējas, lai preses un fotogrāfu interese par viņām nerimtu.

Festivāla viesu vidū ir arī amerikāņu daiļava Bella Hadida, kura pēdējos gados teju vai kļuvusi par festivāla mēbeli. Lai gan modele nevar lepoties ar sasniegumiem kino lauciņā, viņa allaž pamanās uz sarkanā paklāja aizēnot pirmās klases kinozvaigznes.

Vairumā gadījumu modele uzmanību piesaista ar dziļiem šķēlumiem, krāšņu dekoltē un izgriezumiem, kas atsedz gana daudz miesas. Savukārt aizvadītās nedēļas izskaņā Bella pārsteigusi ar apspīletiem šortiņiem.

Dodoties baudīt Kannu naktsdzīvi, modele bija ģērbusies pieguļošā krekliņā, riteņbraucēju šortiņos un augstpapēžu kurpēs. Savu tēlu viņa bija papildinājusi ar greznām rotām un sportiska stila mugursomu.

Strīdēties par modi un gaumi, protams, ir bezjēdzīgi, bet šoreiz stila kritiķi gandrīz vienprātīgi sprieduši – Bella izskatījusies pavisam ērmīgi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!