Foto: Vida Press
Tas, ka sievietes grūtniecības laikā parasti uzplaukst un izskatās īpaši pievilcīgi, nav nekāds noslēpums, bet dažām grūtniecēm tiek pievērsta papildu uzmanība, un ārvalstu mediji izvēlējušies stilīgākās slavenās sievietes, kurās šobrīd gaida mazuļus.

Starp stilīgākajām šī gada grūtniecēm iekļuvusi Holivudas aktrise Halle Berija, kura šobrīd ir otrā bērniņa gaidībās, amerikāņu dziedātāja Fērgija, kura gaida pirmdzimto, kā arī spāņu skaistule Penelope Krusa (attēlā), kura šogad laidīs pasaulē vīra Havjēra Bardema otro bērnu.

Tāpat starp modīgākajām grūtniecēm iekļuvusi kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē sieva, argentīniešu modele Luizana Lopilato, kura gaida dēliņu, un Holivudas aktrise Evana Reičela Vuda, kura pirms gada slepenā ceremonijā mija gredzenus ar aktieri Džeimiju Bellu .

Stila eksperti un sabiedrība pretrunīgi vērtē amerikāņu sabiedrības dāmas, dažādu televīzijas šovu dalībnieces Kimas Kardašjanas stilu grūtniecības laikā - lai gan sieviete dara visu, lai arī bērniņa gaidību laikā izskatītos iekārojama, viedokļi par to, cik veiksmīgi tas viņai izdodas, atšķiras, tomēr sieviete nevienu neatstāj vienaldzīgu.

Lielbritānijā šobrīd vislielākā uzmanība tiek pievērsta hercogienes Katrīnas vēderiņam un izvēlētajiem grūtnieču tērpiem - kad topošie vecāki un britu karaļnams beidzot nācijai paziņoja par gaidāmo ģimenes pieaugumu, Keita viennozīmīgi kļuvusi par populārāko grūtnieci Lielbritānijā.

Grūtniecības laikā pati pie tērpu darināšanas sev un citām topošajām māmiņām ķērusies amerikāņu aktrise un dziedātāja Džesika Simpsone, kura pērn laida pasaulē meitiņu Maksvelu, bet tagad ir otrā mazuļa gaidībās.

Tāpat par gana stilīgu grūtnieci atzīta skandalozā futbolista Veina Rūnija sieva Kolīna Rūnija, kura maijā laidīs pasaulē otro abu kopīgo atvasi, kā arī angļu modele Keitija Praisa, kura ceturtā bērna gaidībās paguvusi nopozēt pat kentaura kostīmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!