Foto: Privātais arhīvs
Populārā pašmāju stiliste, grima meistare un zīmola "Lancome" vēstnese Latvijā Dita Grauda kļuvusi par māmiņu – pasaulē nācis viņas pirmais mazulis. Bērna tēvs ir pretrunīgi vērtētais kādreizējais baņķieris Guntars Kļaviņš, kuru tuvāk varēja iepazīt Kaspara Rogas dokumentālajā filmā "Meklējot Mr. Kauliņu".

"Anna ir absolūts mīlestības bērniņš. Pirms diviem gadiem iepazinos ar brīnišķīgu vīrieti Guntaru Kļaviņu. Uzreiz sapratām, ka vēlamies kopīgu bērniņu. Anna pieteicās pavasarī. Man bija ļoti jauks gaidību laiks. Piedzīvoju visus gadalaikus – skaisto pavasari, ārkārtīgi karsto vasaru un krāšņo rudeni, un īstā ziemas dienā viņa ieradās. Dzemdības bija sarežģītas. Esmu neizsakāmi pateicīga Paula Stradiņa Klīniskās Universitātes slimnīcai un visiem dakteriem, māsiņām par profesionalitāti, rūpēm un atbalstu," par meitas nākšanu pasaulē portālam "Delfi" teic stiliste Grauda.

Grauda strādā kā kosmētikas zīmola "Lancome" pārstāve Baltijas valstīs, bet nu nolēmusi laiku veltīt meitai un profesionālās gaitas turpināt nedaudz vēlāk. Mazā Anna ir stilistes pirmais bērns.

Vaicāta, vai bērns nācis pasaulē oficiāli noformētās attiecībās, Grauda skaidro, ka ar kāzām pagaidām nesteidzas: "Šobrīd visa mūsu uzmanība ir meitiņai!"

Mazuļa tētis ir par mīļoto sievieti krietni vecākais Guntars Kļaviņš, kurš pirms dažiem gadiem uzmirdzēja aizraujošā dokumentālajā filmā "Meklējot Mr. Kauliņu".

Filmas galvenais varonis ir finansists Kļaviņš – iesaukā Misters Kauliņš –, kurš Latvijā pazūd bez vēsts neilgi pēc tam, kad viņa bizness piedzīvo krahu. Kauliņa radinieki un draugi, tajā skaitā "Prāta vētras" bundzinieks Kaspars Roga, ir neziņā par to, kur viņš atrodas, tāpēc Roga apņemas uzzināt, kur Kauliņš palicis. Vairākus gadus vēlāk Roga Kauliņu atrod Rietumāfrikā, kur Guntars avantūristiski uzsācis meklēt dimantus... Filma tika augstu novērtēta gan Latvijas skatītāju vidū, gan arī ieguva "Lielo Kristapu" kā labākā debijas filma 2019. gadā.

Šobrīd Guntars Kļaviņš ar draudzeni Ditu un meitu Annu atrodas Latvijā. Uz "Delfi" jautājumu, vai Kļaviņš metis mieru dimantu meklēšanai, Grauda skaidro: "Turpmākie nākotnes plāni vēl nav zināmi. Laiks rādīs! Šobrīd koncentrēsimies uz meitiņu. Varbūt viņš nākotnē Annai uzdāvinās kādu dimantu," atsaucoties uz filmas sižetu teic jaunā māmiņa.

Kļaviņam ir arī jau pieaudzis dēls Matīss, kurš savu apsvērumu dēļ atteicās piedalīties Rogas veidotajā dokumentālajā filmā, pēc pirmizrādes arī publicējot skaudras pārdomas portālā "Satori".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!