Foto: AFP/Scanpix

Portugāļu futbolista Krištianu Ronaldu (attēlā) fani var skaļi uzgavilēt – sportists tuvākajā laikā kļūs par tēvu dvīnīšiem, kurus iznēsā surogātmāte.

Kāds tuvs Ronaldu radinieks, kurš, protams, nav vēlējies publiskot savu vārdu, izpļāpājies, ka pavisam drīz pasaulē nāks 32 gadus vecā futbolista dvīņi.

"Krištianu un viņa ģimene nespēj vien sagaidīt sava klana jaunos dalībniekus. Lai gan viņam savu privāto dzīvi patīk turēt zem noslēpumainības plīvura, saviem tuvākajiem radiem un draugiem viņš ir izstāstījis, ka puisēni pavisam drīz nāks pasaulē," zinātājs, norādot, ka gaidāmie dvīņi ir zēni, sacījis izdevumam "The Sun".

Kā stāstījis anonīmais informators, surogātmāte, kura iznēsā sportista pēcnācējus, šobrīd mitinās ASV rietumu krastā. Savukārt, kad bērniņi piedzims, tie dzīvos Ronaldu savrupnamā Madrides pievārtē. Sievietes identitāte tiek turēta lielā noslēpumā.
Foto: Vida Press
Jāatzīmē, ka Ronaldu jau audzina dēlu Krištianu junioru, kurš pasaulē nāca 2010. gadā. Tiesa, ziņas par puisēnu ir visai skopas, un publiskajā telpā mēļo, ka arī viņu pasaulē laidusi surogātmāte.

Kā vēsta ārzemju mediji, Ronaldu šobrīd ir romantiskas attiecības ar 22 gadus veco spāņu izcelsmes modeli Džordžīnu Rodrigesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!