Foto: Vida Press

Priecīgs notikums pasaulslavenajam portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu (attēlā kopā ar draudzeni un dēlu) – ārzemju mediji vēsta, ka aizvadītajā nedēļā surogātmāte laidusi pasaulē viņa dvīņus.

Izdevums "The Sun", atsaucoties uz portugāļu televīzijas kanālu SIC, ziņo, ka dvīņi – puisītis un meitenīte – piedzimuši aizgājušās nedēļas ceturtdienā.

Televīzijas kanāla rīcībā no anonīmiem avotiem nonākusi informācija, ka dvīņiem doti vārdi Eva un Mateo. "Puiku un meiteni pasaulē laida surogātmāte. Tas ir noslēpums, kuru Krištianu Ronaldu vēl nav oficiāli apstiprinājis visai pasaulei," ārzemju izdevumi citējuši TV kanālā izskanējušo ziņu.

Atgādinām, ka vēsts par to, ka Ronaldu šovasar kļūs par tēvu dvīņiem, izplatījās martā. Mediji tolaik vēstīja, ka surogātmātes identitāte tiek turēts lielā slepenībā. Tiesa, futbolists šīs runas nekomentēja, un arī tagad nedz viņš, nedz viņa pārstāvji nav apstiprinājuši, ka mazuļi nākuši pasaulē.

Ronaldu jau audzina dēlu Krištianu junioru, kuram 17. jūnijā apritēs septiņi gadi. Jāatzīmē, ka futbolistu šobrīd vieno romantiskas attiecības ar 23 gadus veco spāņu izcelsmes modeli Džordžianu Rodrigesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!