Foto: DELFI
Maija pirmajā pusē pasaulē nācis divkārtējā olimpisko spēļu medaļnieka svarcelšanā Viktora Ščerbatiha (attēlā) un viņa mīļotās sievietes Marijas pirmais bērniņš – meitiņa.

"Protams, ka meitiņa, jo sportistiem jau lielākoties dzimst meitiņas, bet ar tiem puišiem ir kā ir," sarunā ar DELFI Izklaide par priecīgo notikumu stāsta 37 gadus vecais Ščerbatihs.

To, kad mazā princesīte nākusi pasaulē un kā vecāki mazulīti nosaukuši, gādīgais tētis nevēlas publiski atklāt, jo vēlas savu lolojumu pasargāt no interneta komentētāju ļaunuma izpausmēm.

Taču jaunie vecāki ir ļoti laimīgi. "No vienas puses, jau ļoti gribas visiem meitiņu parādīt un dalīties priekā, bet negribam, lai mazajai tiek kādas ļaunas domas, jo Latvijā jau tie cilvēki ir visādi," savu nostāju skaidro pazīstamais svarcēlājs.

Tā kā abiem ar līgavu tas ir pirmais bērniņš, jaunie vecāki esot nedaudz satraukušies par jaunajiem pienākumiem, un sportists smejas, ka viņam esot pat nedaudz bail pieskarties trauslajai mazajai būtnei.

"Tagad mums būs jākļūst nopietnākiem, vairāk jādomā savi soļi, jākļūst atbildīgākiem. Pagaidām gan par meitiņu vairāk rūpējas mamma - man jau nav to krūšu," joko bijušais svarcēlājs, kurš nupat pametis karjeru sportā un pievērsies puķu biznesam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!