Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pasaulslavenā sabiedrības dāma, modele un šovu personība Kima Kardašjana plānojot šķirt savu laulību ar reperi Kanji Vestu.

Par Karadšjanas plāniem pamest vīru kāds "labi informēts", bet anonīms avots ekskluzīvi paudis tabloīdam "Page Six". Atsaucoties uz slavenajam pārim tuvu stāvošā avota sniegto informāciju, Kima nopietni apsver laulības šķiršanu.

Galvenais iemesls esot abu atšķirīgā nostāja abortu jautājumā, kā arī Kanjes Vesta bipolāro traucējumu epizodes. Kā jau vēstīts, pirms pāris mēnešiem Vests no skatuves raudādams izteicās, ka viņa vecākā meita Norta gandrīz kļuvusi par aborta upuri.

Kardašjana plānot šķirties, taču šobrīd nogaidot, līdz pāries vīra psihisko traucējumu uzliesmojums, raksta "Page Six".

Jau vēstīts, ka saasinājuma brīdī Vests sociālajos tīklos izpauda pagalam neglaimojošu informāciju gan par savu sievu, gan sievasmāti. Sākotnēji Kardašjana šos izteikumus nekādi nekomentēja, bet pēc dažām dienām emocionāli vēstīja, ka tikai tie, kuri dzīvo kopā ar cilvēku, kuram ir psihiski traucējumi, var saprast viņas pašreizējo situāciju.

43 gadus vecais reperis ar 39 gadus veco modeli ir precējies kopš 2014. gada, pārim ir četri bērni.

Pirms divām nedēļām kļuva zināms, ka vairs netiks filmēts realitātes šovs "Kardašjanu ģimenīte", kas 14 gadu laikā padarīja slavenu gan Kimu, gan viņas māsas, brāļus un vecākus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!