Foto: Publicitātes foto
Pēdējo mēnešu laikā visai ievērojamas pārmaiņas manāmas dejotājas Aleksandras Kurusovas (attēlā ar Lieni Greifāni) izskatā. Tauta novērojusi, ka simpātiskās dejotājas sejas vaibsti kļuvuši svešāki, taču ne sliktā nozīmē.

Kurusova allaž bijusi simpātiska meitene, kuras firmas zīmes ir viņas skaistais smaids un vasarīgais iedegums. Šovasar, vērojot dejotājas bildes sociālajos tīklos un medijos, ne viens vien viņas talanta cienītājs izteicies, ka meitene izskatās svešāda.

Draudzenes izmaiņas pamanījis arī viņas kādreizējais deju partneris šovā Dejo ar zvaigzni Lauris Reiniks. "Tu tāda kā uzbekistāniete, tadžikiete vai mongoliete te!" Kādu no Kurusovas jaunākajām bildēm komentējis Reiniks.

Arī citi dejotājas atbalstītāji novērojuši viņas izskata izmaiņas. Pie saviem attēliem sociālajos tīklos Aleksandra regulāri saņem komplimentus par to, ka izskatās "labāk kā jebkad".

Tautas domas par to, kas izmainījies Aleksandras izskatās, gan dalās. Katrā ziņā plastiskās operācijas versija tiek izslēgta - nācija spriež, ka Aleksandra, iespējams, ietur kādu labu diētu vai pastiprināti sporto, padarot savu ārējo tēlu vēl žilbinošāku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!