Foto: Privātais arhīvs
Pasaulslavenā krievu tenisiste Marija Šarapova 1. jūlijā kļuva par māmiņu savam pirmdzimtajam, un nu bijusī sportiste savu auklējumu parādījusi plašākai publikai jeb gandrīz pieciem miljoniem savu sekotāju "Instagram" vietnē.

35 gadus vecā tenisa zvaigzne savā "Instagram" profilā mainījusi galveno informāciju – nu viņa sevi piesaka tikai kā mammu. Šarapova publiskojusi attēlu, kurā redzama daļa dēla sejas un viņa tēvs – britu uzņēmējs Aleksandrs Gilkess.

Kā vēsta jaunā māmiņa, puisēns nosaukts par Teodoru. "Viņš ir visskaistākā un arī izaicinošākā dāvana, ko ģimene vispār varētu lūgt," jaunās māmiņas sajūtas raksturo Šarapova.

Šarapova jau sen noslēgusi profesionālas sportistes gaitas un pastāvīgi dzīvo ASV, saglabājot Krievijas pilsonību. Tenisiste nav precējusies ar Gilkesu, taču viņš draudzeni bildinājis 2020. gada decembrī, pasniedzot vairāku simtu tūkstošu dolāru vērtu dimanta gredzenu. Ar šobrīd 42 gadus veco Gilkesu Šarapova tiekas kopš 2018. gada, taču pirmo reizi publiski kopā parādījās tikai pēc gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!