Foto: Privātais arhīvs
Nelāgu situāciju piedzīvojusi pašmāju modes dizainere un mākslīgo skropstu meistare Kristīne Deimon – viņa vēlējusies tikt pie jauna tetovējuma, bet nācies vilties.

"Atkal, meklējot labāko, dabūju murgu," savā "feisbuka" profilā otrdien vēsta Deimon.

Viņa, neskatoties uz cenu, vēlējusies tikt pie perfekta tetovējuma. Atradusi meiteni Valmierā, kurai sociālajos tīklos publicēti skaistu ķermeņa zīmējumu foto, bet šoreiz nācies piedzīvot vilšanos.

Deimon padalījusies ar bildi, kurā redzams viņai izveidotais tetovējums (pa kreisi), un tas acīmredzamu iemeslu dēļ nav attaisnojis cerības.

"Tas vēl sīkums, meistarei mašīnīte čakarējās, un teica, ka sen būtu pabeigusi darbu, bet mašīnītes dēļ neizdevās. Pagāja divas stundas, un tik viņa arī uztaisīja. Jūs jautāsiet – kas tas ir? Hahaha, labs jautājums. Bet naudu paņēma pa stundu darbu, pat zinot, ka vainīga, ka nav pabeigts, kauna netrūka," notikušo situāciju raksturo Deimon.

Situāciju gan glābusi cita meistare, kam izdevies īstenot Deimon ieceri, un tagad dizaineres roku rotā jauns "maģisks zīmējums", kā to raksturo pati Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!