Foto: Privātais arhīvs

Ukraiņu izcelsmes dziedātāja un grupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova un latviešu basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" kluba spēlētājs Jānis Timma vēl pirms pāri mēnešiem bija viens no apspriestākajiem pārīšiem Krievijas un Latvijas presē. Tiesa, laika gaitā lielā interese par abiem nedaudz pierimusi, bet šonedēļ abi atkal devušie iemeslu kulstīt mēles.

Jānis un par viņu desmit gadus vecākā Anna savas jūtas nekautrējas izrādīt publiski. Abi savu sociālo tīklu sekotājus savulaik iepriecinājuši gan ar romantiskiem foto, gan mīļiem video, gan arī virtuālajos komentāros viens otram atzinušies mīlestībā.

Šonedēļ Anna instagramā padalījusies ar vienu no visu laiku atklātākajām viņas un Jāņa kopbildēm. Ceturtdienas vakarā publiskotais kadrs, kurā iemūžināts mīlētāju skūpsts, tapis gultā.

"Dzīve mums katru dienu atgādina, ka tai ir savi plāni," foto aprakstā savus sekotājus uzrunājusi dziedātāja, turpinājumā prātojot par to, ka viss ir jādara šodien un tūlīt, nevis jāatliek uz vēlāku laiku, jo nav iespējams paredzēt, kas notiks. "Puisi fotogrāfijā, es tevi mīlu! Mans mīļākais basketbolists," piebildusi Anna un novēlējusi mīļotajam veiksmi gaidāmajā spēlē.

View this post on Instagram

Жизнь каждый день напоминает нам, что у неё свои планы на все. Сегодня есть все, а завтра ничего... И, наверное, не стоит думать, что все решиться завтра, ведь завтра может и не быть.( Я большая и давно поняла, что если тебе не нравится, то нужно говорить это сегодня, а не когда будет случай. Если тебе плохо, нужно уходить, а не терпеть. А если хорошо, оставаться и не отпускать. Я люблю тебя, парень на фото. Мой самый любимый игрок в баскетбол 🏀 Мой самый мудрый и добрый дома. И самый грозный на поле. Отличной тебе игры сегодня! Вперёд, @khimkibasket ! Сегодня будет сложная игра Химки-ЦСКА в @euroleague . Думаю, будет на МатчТВ. Смотрите вместе с нами ) И если будете кричать: «Янис, вперёд!», я не против 😂❤️ #Явсегдарядом

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Jan 30, 2020 at 6:15am PST

Jau vēstīts, ka Timma pērnā rudens sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot izjukusi viņa laulība ar sievu Sanu, ar kuru viņam ir kopīgs gadu vecs dēliņš Kristians. Tapa arī zināms, ka sportists jau uzsācis jaunas attiecības un ir kopā ar Sedokovu.

Savukārt Timmas sieva publiski pavēstīja, ka abu laulība nevis vienkārši izjukusi, bet gan vīrs viņai esot bijis neuzticīgs un krāpis viņu ar Sedokovu, kā arī dažādos veidos viņai piedraudējis, lai panāktu šķiršanos.

Nesen Sedokovas pārstāvis Krievijas presei apstiprināja, ka Timma oficiāli izšķīries no sievas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!