Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists, Maskavas apgabala "Himki kluba" spēlētās Jānis Timma un ukraiņu izcelsmes dziedātāja, provokatīvās grupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova jau vairākus mēnešus ir pāris, un šoruden abi viens otru sociālajos tīklos burtiski apber ar publiskām mīļuma un jūtu izpausmēm.

Gan Jānis, gan par viņu desmit gadus vecākā Anna "Instagram" regulāri dalās ar kopbildēm un arī īsajiem video stāstiņiem, kas atspoguļo viņu attiecības, un šonedēļ mīlētāji publiskojuši savas pārdomas par to, kā abiem paveicies, ka liktenis viņus savedis kopā.

Anna fanus iepriecinājusi ar foto, kurā viņa un Jānis ir cieši kopā sakļāvuši sejas. "Agrāk es nekad neticēju. Lasīju saldos tekstu, dusmojos, neuzticējos, taču tad viss mainījās," bildes aprakstā norādījusi trīs bērnu mamma, kura divreiz bijusi precējusies.

"Es mēģinu atcerēties, kā viss attīstījās un kas mani aizveda pie tevis. Ir taču jābūt kādai panākumu formulai, jo kaut ko taču māca cilvēkiem tajos nebeidzamajos semināros, bet es nesaprotu. Varbūt ir kāda īpašā formula tiem, kuri visu dara nepareizi? Paldies tev!" turpinājusi Anna.

"Es nezinu, kas tā ir par formulu, bet tā nostrādāja. Mums ir ļoti paveicies," komentāros mīļotajai atbildējis Timma.

Vēlāk sportists par attiecību formulu prātojis arī savā "Instagram" profilā, norādot, ka "tagad tam vairs nav nozīmes, jo es turu tavu roku".

Atgādinām, ka Timma septembra sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot izjukusi viņa laulība ar sievu Sanu, ar kuru viņam ir kopīgs gadu vecs dēliņš Kristians. Savukārt sportista sieva apgalvoja, ka vīrs pirms pusgada sācis viņu krāpt ar Sedokovu.

Anna, kurai decembrī apritēs 37 gadi, ir bijusi precējusies divas reizes. Viņa ir trīs bērnu mamma. Savukārt Timmam ar sievu Sanu, ar kuru gredzeni tika mīti 2016. gadā Bahamu salās, ir kopīgs dēliņš Kristians, kurš pasaulē nāca pērn.

View this post on Instagram

Мы построили с тобою этот наш мир, наш мир Как же мы друг-друга с тобою нашли? Доверься мне родная и пошли Ведь от этого мира нас тошнит Без тебя родная я не я Ты моя мания, ты аномалия С тобой хочу взлететь на небеса Я всё построю сам по белым парусам И мне не нужно много слов, а я снова я Ты просто будь со мной и всё оя, всё оя Ведь без тебя родная я не я, родная я не я, родная я не я. 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

A post shared by 𝙅𝙖𝙣𝙞𝙨 𝙏𝙞𝙢𝙢𝙖 (@janis.timma) on Nov 1, 2019 at 6:33am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!