Foto: Kadrs no video

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva, dziedātāja Anna Sedokova negaidīti atstāja TV studiju, pametot Maksima Galkina vadīto šovu.

"Mūsdienu pelnrušķītes: celš uz laimi" – tāds bija nosaukums 27. februāra TV šovam "Šovakar" ("Сегодня вечером"), ko pārraida Krievijas Pirmais kanāls. Sarunu šova vadītājs ir pazīstamais humorists Maksims Galkins.

Studijā viņš līdzās citām Krievijā slavenām sievietēm bija aicinājis arī Annu Sedokovu, lai viņa pastāsta savu grūto ceļu uz personisko laimi. Taču raidījuma redaktoru sagatavotais sižets dziedātāju pamatīgi aizvainoja, vēl vairāk – pirms otrā sižeta (interviju ar Jāņa Timmas māti Ausmu) Sedokova TV studiju pameta.

Kas notika? Sižetā akcents tika likts uz Annas krāšņajiem un erotiskajiem foto, pieminot arī viņas privātās dzīves peripetijas un beidzamās laulības ar Timmu. Šova materiālā Sedokova, viņasprāt, tikusi parādīta kā vieglprātīga dāmīte, kura tikai dzemdē bērnus un maina vīrus (38 gadus vecajai dziedātājai laulības ar Timmu ir trešās; viņai ir trīs bērni).

"Ļoti nepatīkams, tendenciozs sižets. Ne jau manis dēļ, bet mana vīra dēļ. Es neprātīgi mīlu šo cilvēku, viņš ienāca manā dzīvē un padarīja mani beidzot laimīgu," skaidroja Sedokova. "Sižetā visu laiku atkārtots: viņa tikai precas un uzreiz šķiras! Jā, kādam paveicas ar pirmo piegājienu atrast savas dzīves vienīgo mīlestību, man diemžēl tā nesanāca. Es neuzticos vīriešiem un esmu pieļāvusi daudz kļūdu. Bet cilvēks, kurš veidoja šo materiālu, nosoda sievieti par to, ka viņa tiecas uz laimi. Vai man vajadzēja palikt kopā ar vīru, kurš dzer? Vai būt – kā mana māte teica – nevienam nevajadzīgai šķirtenei?" sašutusi bija dziedātāja. Viņa uzskata, ka šova redaktoru sagatavotais materiāls ir netaktisks attiecībā uz Jāni Timmu, kurš turklāt nekad neesot sievai pārmetis nedz erotiskās fotogrāfijas, nedz pagātnes kļūdas ar citiem vīriešiem.

Sedokova skaidroja, ka visu laiku cieš no publikas ļaunuma, tā dēvētā "heita" soctīklos. Viņa zina, kāpēc tā: jo pat pēc lieliem satricinājumiem un sāpēm viņa allaž spēj atkal piecelties un turpināt ceļu. Arī soctīklos publiskotās kāzas ar Timmu māksliniece esot burtiski "izsāpējusi", jo cilvēku komentāri par viņiem un par bērniem nemitējās. "Esmu bezgala pateicīga savam vīram, ka viņš, neskatoties ne uz ko, redz manu īsto dabu," sprieda Sedokova, studijā arvien vairāk "uzvelkoties". Galkins viešņu mierināja, ka tas viss ir popularitātes blaknes, arī viņš ar to saskāries.

Brīdī, kad šova vadītājs pieteica nākamo sižetu – interviju ar Timmas māmiņu – Sedokova iesaucās: "Un jūs uzskatāt, ka pēc šī sižeta būtu pareizi rādīt mana mīļotā cilvēka mammu? Šo lielisko un gaišo cilvēku?" Galkins sacīja: "Bet viņa taču neko sliktu par tevi nesaka!" Sedokova atklāja, ka ar Jāņa māti Ausmu viņai ir brīnišķīgas attiecības un pieņēma lēmumu TV studiju pamest. Dziedātāja pieklājīgi atvadījās, pateica paldies un pauda: "Nekad nepadodieties! Taču tas nenozīmē, ka jums kaut kas tāds jāpacieš. Jāņa mammu es ļoti mīlu," pateica Anna un piecēlās no sarunu galda. Jāpiebilst, ka šovs ierakstīts vēl pirms pāra ierašanās Rīgā, un todien Jānis sievu no filmēšanās šovā gaidījis "netālu restorānā kopā ar bērniem".

Ko par Sedokovu saka Timmas māte

Sižets tomēr tika parādīts. Tajā Timmas māte Ausma teic, ka Jānis viņu ar Annu iepazīstinājis pēc tam, kad mīļoto bildināja. "Kad viņa bija bildinājumu pieņēmusi, tad mēs pirmo reizi kontaktējāmies. Ne jau dzīvē, bet internetā. Fiziski mēs joprojām neesam satikušās, jo karantīna. Kāzās mēs nebijām. Gan jau drīz tiksimies! Anna apsolījusi mani pacienāt ar ukraiņu boršču," materiālā, kas filmēts vēl pirms Timmu viesošanās Rīgā, pauda Ausmas kundze. Viņa Annu Sedokovu zinājusi, vēl pirms dēls mīļoto satika – kā popgrupas "VIAgra" dalībnieci.

Jau vēstīts, ka 28 gadus vecais latviešu basketbolists pērnā gada rudenī mija gredzenus ar ukraiņu izcelsmes Krievijā slaveno dziedātāju Sedokovu. Annai šīs ir trešās laulības, bet Jānim otrās. Pagājušajā nedēļā pēc bēdīgi slavenā Latvijas izlases mača pret Bulgāriju Timmas atpūtās Rīgā – Jānis auklēja savu mazuli no laulības ar Sanu Timmu, bet Anna izbaudīja Rīgu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!