Foto: Privātais arhīvs

Nepatīkamu starpgadījumu nesen piedzīvojusi latviešu basketbolista, Maskavas apgabala "Himki" kluba spēlētāja Jāņa Timmas mīļotā sieviete, ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova. Krievijā un kaimiņzemēs populārā skatuves zvaigzne pirms Jāņa spēles iesaistījusies asā vārdu apmaiņā ar iereibušiem, agresīviem līdzjutējiem.

37 gadus vecā Sedokova incidenta detaļas ieskicējusi sociālajā tīklā "Instagram". Dziedātāja savam plašajam sekotāju pulkam retoriski jautājusi, kā reaģēt uz citu cilvēku rupjībām un augstprātību. Anna norādījusi, ka viņasprāt, laipna izturēšanās ir labākā atbilde negācijām. Lai gan nesen pirms Jāņa spēles viņa saķērusies ar rupjiem cilvēkiem, dziedātāja tomēr nav zaudējusi ticību tam, ka dziļi sirdī agresori ir laipni un lasbestīgi.

Nepatīkamais starpgadījums aizvadītajā nedēļā noticis pirms Jāņa spēles. Annas un viņas draugiem rezervētās vietas pirms mača bija ieņēmuši daži pretinieku komandas līdzjutēji, kuri, kā norādījusi dziedātāja, izturējušies ļoti agresīvi un bijuši manāmā alkohola reibumā.

Lai gan Anna tobrīd bijusi viena, viņa tomēr saņēmusi drosmi un aicinājusi svešiniekus atbrīvot vietas. Nelūgtie viesi nav piekrituši un augstprātīgi norādījuši, ka negrasās nekur doties. Dziedātāja vēlreiz laipni palūgusi pamest viņai rezervētās sēdvietas, bet viens no kundziņiem kļuvis bravurīgs.

"Jūs pārāk daudz no sevis iedomājaties! Es teicu, ka es te sēdēšu," Anna citējusi vienu no svešiniekiem. Vīrietis uz viņu sācis kliegt un izrādīt agresiju, tāpēc dziedātāja saukusi palīgā kluba darbinieku, kurš nekārtību cēlājiem ierādījis citas vietas.

Tiesa, lai gan vīrieši pārcēlušies sēdēt dažas rindas augstāk, Annai tāpat spēles laikā nācies uzklausīt dažādus pārmetumus un rupjības. Dziedātāja par to ļoti pārdzīvojusi un tobrīd bijusi satraukta, jo nav vēlējusies, lai šis incidents Jānim traucētu koncentrēties spēlei.

Ļaudis komentāros steiguši analizēt šo situāciju un izteikuši ne tikai savas versijas par to, kā Annai vajadzēja reaģēt, bet arī devuši padomus, kā turpmāk rīkoties līdzīgās situācijās. Savukārt dziedātāja prātojusi – iespējams, šie cilvēki būtu kļuvuši laipnāki, ja viņa būtu pienesusi viņiem tēju.

View this post on Instagram

Доброе утро ❤️ У меня вопрос. Как отвечать на грубость, наглость и хамство? Какие бы гадкие поступки не делали люди, я всегда исповедовала религию Kill em with kindness ) Ведь меня так научили. Я хорошая. Вернее, мне кажется, что я должна быть хорошей и милой. У меня 44 спасибо на квадратный метр и если любой человек рядом со мной уронит бумажку, я первая понесусь ее поднимать. Вчера на игре на наши места сели случайные люди. От них очень несло алкоголем, они вели себя агрессивно и были фанаты противоположной Команды. Я сидела одна, друзья ещё не подошли. «Не могли бы вы пожалуйста пересесть» - попросила я. «Когда захотим, тогда и пересядем» - понеслось мне в ответ. «Извините, но сейчас уже идут люди, пересядьте, пожалуйста». Я видела, как Янис на паркете волнуется, что рядом со мной чужие люди и не хотела его волновать перед игрой. И тут в ответ мне: «Ты слишком много на себя берёшь, я буду тут сидеть я сказал!!». И агрессивный хорошо выпивший мужик, начал кричать на меня и проявлять агрессию. Хорошо, что рядом оказался сотрудник клуба и я попросила его о помощи. Мужчины пересели. На несколько рядов выше и опять не на свои места и всю игру кричали какие-то грубости. А я что делала? Думаю, может они все таки хорошие ))))) Может, я не права и надо им чаю принести и тогда они расколдуются и станут хорошими. Как вы думаете, станут???

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Jan 31, 2020 at 11:25pm PST

Jau vēstīts, ka Timma pērnā rudens sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot izjukusi viņa laulība ar sievu Sanu, ar kuru viņam ir kopīgs gadu vecs dēliņš Kristians. Tapa arī zināms, ka sportists jau uzsācis jaunas attiecības un ir kopā ar Sedokovu.

Savukārt Timmas sieva publiski pavēstīja, ka abu laulība nevis vienkārši izjukusi, bet gan vīrs viņai esot bijis neuzticīgs un krāpis viņu ar Sedokovu, kā arī dažādos veidos viņai piedraudējis, lai panāktu šķiršanos.

Nesen Sedokovas pārstāvis Krievijas presei apstiprināja, ka Timma oficiāli izšķīries no sievas.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Feb 2, 2020 at 7:55am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!