Foto: DELFI

30. augustā par vecākiem savam pirmdzimtajam bērnam kļuvuši dīdžejs un radio personība Toms Grēviņš un viņa sieva Laura (abi attēlā). Mazulim dots vārds Everts.

"Jā, tas ir priecīgs notikums. Esam laimīgi un viss ir vislabākajā kārtībā. Drīz vien pastāstīšu vairāk, jo vēlos, lai cilvēki sīkākas detaļas uzzina no manis paša. Sajūtas ir neaprakstāmas," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta jaunais tētis.

Plašāka sabiedrība par gaidāmo mazuli uzzināja aprīļa beigās, turklāt visai oriģinālā veidā - Toms Radio 101 tiešraidē klausītājiem paziņoja, ka vasaras izskaņā kļūs par dēliņa tēti.

Grēviņš un kulinārijas žurnāliste Laura Skudrīte attiecības uzsāka 2010. gadā, un Toms vairākkārt dažādās intervijās atzinis, ka draudzene mainījusi viņa dzīves uztveri un paglābusi viņu no bohēmiska dzīvesveida.

Savukārt šī gada maijā nelielā un klusā ceremonijā abi mīlētāji apprecējās. Grēviņš par šo dzīves notikumu paziņoja, sociālajos tīklos publicējot fotogrāfiju no Dzimtsarakstu nodaļas. Laura pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!