Foto: F64
Līdz ar atvadām no vasaras vakaros vai brīvdienās vairāk laika atrodas arī pašmāju televīziju piedāvājumu baudīšanai, un pie skatītājiem atgriežas arī iemīļotas televīzijas sejas.

Rudens sezonas priekšnojautās, kas sola daudz jaunu pārsteigumu, "Delfi Izklaide" piedāvā nedaudz tuvāk iepazīties ar desmit, mūsuprāt, pievilcīgākajām, šarmantākajām un spilgtākajām pašmāju TV zvaigznēm.

Prieka lādiņš – Ketija

Foto: Picture Agency
Ketiju Šēnbergu pašmāju televīzijas skatītāji pazīst jau sen – savulaik viņa vēl kā Ketija Dombrovska vadīja LTV7 izklaidējošo jauniešu raidījumu "SeMS", un jau kopš tā laika viņa savus fanus valdzinājusi gan ar stila pārvērtībām, gan ar nekad no sejas nenozūdošu smaidu.

Jau piecus gadus Ketija ir precējusies, bet pavisam nesen viņa plašākai sabiedrībai atklāja – ģimenē gaidāms pieaugums. Tas gan licis satraukties Latvijas Televīzijas dziesmu un izpildītāju konkursa "Supernova" faniem, jo viņa tandēmā ar Tomu Grēviņu kļuvusi par neatņemamu šīs pārraides daļu.

Andrejsala. 🌂 urban sprawl 🌂 with #CAMPUS #3stripesstyle 🎧 Die Young by @sylvanesso #PieciKlausās

A post shared by Ketija Senberga (@kechups) on Aug 21, 2017 at 10:55pm PDT

Tieši šodien pirms 5 gadiem 💌 #5yearanniversary #šēnbergiceļo with @janissenbergs

A post shared by Ketija Senberga (@kechups) on Aug 17, 2017 at 7:31am PDT

📍 #šēnbergiceļo #italy #puglia #italysunset 📸 #fujixt2

A post shared by Ketija Senberga (@kechups) on Jul 21, 2017 at 10:04pm PDT

Laika ziņu leģenda – Maija

Foto: Publicitātes foto

Starp pašmāju TV ekrānu daiļavām jau daudzus gadus kā koša puķe izceļas TV3 laika ziņu moderatore Maija Rozīte, kura savas karjeras laikā vadījusi arī šovu "Koru kari".

Pievilcīgā gaišmate uzmanību iemantojusi ne tikai ar savu pārliecinošo sniegumu profesionālajā darbībā, bet arī ar privāto dzīvi – viņas un bijušā premjera Viļa Krištopana dēla Kaspara laulības pirms septiņiem gadiem kļuva par apspriestāko notikumu pašmāju slavenību dzīvē.

Šajā savienībā pasaulē nākuši divi bērniņi, bet Maija ģimenes dzīvi lieliski spēj apvienot ar darbu televīzijā un rosīšanos radiostacijā "Star FM". Jau daudzus gadus Maija vairs nav bieža dažādu burziņu apmeklētāja, bet šovasar viņu varēja sastapt Jūrmalā notiekošajā Laimas Vaikules festivālā, kur Rozīte kārtējo reizi apliecināja – no viņas šarma nekas nav zudis.

Sieviete sievietēm – Grēta

Foto: F64
Īsts sievišķības paraugs ir Grēta Gorjučko, kura rosās gan kanāla "STV Pirmā" raidījumā "Starp mums runājot", kas tiek pieteikts kā pirmais šovs Latvijā tieši sievietēm un par sievietēm, gan citos televīzijas projektos.

Pati Grēta ir ne tikai iejūtīga sarunu biedrene, bet arī viena no modīgākajām pašmāju televīzijas zvaigznēm, ko, starp citu, ikviens var novērtēt ne tikai ekrānos, bet arī daiļās meitenes "Instagram" profilā.

La Lafana. 💋 #lahavana #lafaa #sunnydaysneedtobewellspent

A post shared by Greta Gorjucko (@greetagarbo) on Jul 22, 2017 at 9:22am PDT

💖 let there be LOVE. #hifi #weddings #lenda&jean #cheers

A post shared by Greta Gorjucko (@greetagarbo) on Jul 15, 2017 at 11:13am PDT

Back to Hippies! Todays look for STV show! 👁👀👓 #austinpowers #70ies #fashionismypassion #hm #gucci

A post shared by Greta Gorjucko (@greetagarbo) on Apr 3, 2017 at 3:59am PDT

Svešā seja – Dārta

Foto: Publicitātes foto
Ir krietni jāpadomā, lai nosauktu piecas latviešu aktrises, kuras nav filmējušās nevienā no pašmāju daudzsēriju TV projektiem. Dažas no seriālu zvaigznēm uz pārējo fona izceļas īpaši un atmiņā paliek daudz labāk.

Starp tādām jāmin Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča, kuras sniegumu baudījuši gan seriāla "UgunsGrēks", gan "Ēnu spēles" skatītāji.

Interesanti, ka šajā sezonā pievilcīgā tumšmate televizoru ekrānos būs redzama veselos divos projektos – turpināsies viņas piedzīvojumi "Ēnu spēļu" pasaulē, bet jaunā tēlā šarmantā māksliniece gozēsies daudzu ļoti gaidītajā "UgunsGrēka" vietā nākušajā seriālā "Svešā seja".

Omulības iemiesojums – Baiba

Foto: Publicitātes foto
Kā sena draudzene televizoru ekrānos regulāri atgriežas pieredzes bagātā dažādu šovu un pārraižu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare. Jau šoruden kopā ar viņu pēc līgaviņām atkal lūkosies pieci braši vīri šovā "Saimnieks meklē sievu", un jāatzīst, ka populārā šova panākumu noslēpums slēpjas ne tikai ekrānos redzamajās kaislībās, bet arī vadītājas izvēlē.
Savas karjeras laikā Sipeniece saņēmusi arī gana daudz kritikas – savulaik pelts gan viņas ģērbšanās stils, gan gramatikas zināšanas –, tomēr tas nav traucējis Baibai baudīt arī skatītāju mīlestību, ko apliecina arī tas, cik ilgi viņa jau darbojas pašmāju televīzijās.

Žilbinoša visur – Lelde

Foto: Publicitātes foto
Pēdējo gadu laikā lielu popularitāti iemantojusi dažādu telekanāla "RīgaTV 24" raidījumu vadītāja Lelde Lietaviete, kura ar savu skaistumu žilbina gan televizoru ekrānos, gan apmeklējot publiskus pasākumus.
Jaunā meitene regulāri sastopama dažādos modīgos pašmāju burziņos – dažkārt viņu tur atveduši darba pienākumi, citreiz Lelde ieradusies vienkārši atpūsties, bet gandrīz vienmēr viņa citu skatienus piesaista ar savu stila un gaumes izjūtu. Ne velti Lelde tiek uzskatīta par vienu no labāk ģērbtajām slavenībām Latvijā.

Kulturālākā meitene televīzijā – Eva

Foto: F64
Ar savu sirsnīgo smaidu un zināšanām Latvijas Televīzijas skatītājus priecē Eva Johansone. Plašāka sabiedrība viņu iepazina kā Evu Ikstenu-Strapcāni, bet šovasar kultūras žurnāliste mija gredzenus ar mākslinieku un mūziķi Voldemāru Johansonu, pēc kāzām pieņemot vīra uzvārdu.

Abi divi botās.

A post shared by Eva Johansone (@eva.johansone) on Jun 29, 2017 at 12:33pm PDT

Televizoru ekrānos Eva gan informējusi par jaunumiem kultūras dzīvē, gan vadījusi dažādas citas pārraides un kultūras notikumu tiešraides, bet šovasar viņa pārliecinoši tika galā ar konkursa "Eirovīzijas gada koris" vadītājas pienākumiem.

Starp glamūru un dabu – Kristīne

Foto: Publicitātes foto
LNT rīta raidījuma "900 sekundes" vadītāja, divu dēlu māmiņa Kristīne Garklāva sevī apvieno gan spēju izskatīties eleganti pat sešos no rīta, kas no šīs sezonas ir jaunais pārraides sākuma laiks, gan valdzinošu dabiskumu.

Viņas "Instagram" profils ir īsta bauda acij un prātam – tur iespējams baudīt neticami skaistus Kristīnes uzņemtus dabas skatus, kuriem pa vidu var atrast arī kadrus ar pašu TV personību.

arlabunakti// goodnight #wildside #intothewild #shotwithlove

A post shared by KristineGarklava (@kristine.garklava) on Jul 30, 2017 at 1:15pm PDT

Skandāliem pa pēdām – Evelīna

Foto: LETA

Ar dziesmu sirdī – Velga

Foto: LETA
Pirms tam jau viņa bija iepazīta kā Latvijas Radio 2 ētera personība. Tāpat viņa lasījusi ziņas Latvijas Televīzijas rīta programmā "Labrīt, Latvija!" un telekanālā LNT vadījusi raidījumu "Dzintara dziesmu aptauja", bet kopš pērnā rudens plecu pie pleca ar Gunti Skrastiņu meklē Latvijas sirdsdziesmu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!