Foto: Vida Press
Gadsimtu mijā tas bija skandāls, kas daļēji sagrāva spožā vācu tenisista Borisa Bekera tēlu: 2000. gadā atklājās, ka viņam ir ārlaulības bērns. Publiski Bekers ilgi to noliedza. Kā klājas sportista meitai šobrīd?

Sākotnēji neatzīta, bet vēlāk tomēr "iekļauta" izcilā tenisista dzīves zīmējumā – 20 gadu vecā Anna Jermakova šobrīd pati lauž savu ceļu profesionālas modeles darbā.

Leģendārajam tenisistam ir 52 gadi un četri bērni – trīs dēli un meita. Meitas ierašanās stāsts izvērties līdz šim skandalozākais sportista privātajā dzīvē, jo reiz Bekers noliedza, ka modelei Anželai Jermakovai dzimusī meitenīte būtu viņa.

To, ka meitene ir Bekera meita, vēlāk pierādīja DNS tests, bet iepriekš reti kuram bija šaubas, jo bērns ārēji izteikti līdzinājās savam slavenajam tēvam.

Tenisista privātās dzīves līkloči

Privātajā dzīvē godalgotajam tenisistam gājis raibi un kā pa kalniem. Vācijā dzimušais sportists devās pensijā 1999. gadā, proti, laikā, kad piedzima viņa ārlaulības meita.

Tolaik Bekers bija precējies ar modeli Barbaru Feltusu, abi salaulājās Feltusas astotajā grūtniecības mēnesī. 1993. gadā pasaulē nāca abu dēls Noa, bet 1999. gadā piedzima otrs dēls Eliass.

Gadu vēlāk Feltusa iesniedza šķiršanās dokumentus: klajā bija nācis fakts, ka Bekers sievas pēdējos grūtniecības mēnešos viņu krāpis ar krievu modeli Anželiku Jermakovu. Faktu par bērnu no tenisista publiski pauda pati Jermakova, un tas noveda līdz Feltusas un Bekera laulības iziršanai.

Sākotnēji gan Bekers noliedza, ka būtu šīs meitenes tēvs, jo "man ar Jermakovu bija tikai orālais sekss". Vēlāk savos memuāros Bekers atzina, ka viņam ar Jermakovu bijis vienas nakts sakars laikā, kad sieva gaidījusi otro dēlu.

Tika veikts paterinātes tests, kas uzrādīja Bekeru kā Annas Jermakovas bioloģisko tēvu, un tas savukārt ļāva Feltusai šķiršanās prāvā no vīra iztiesāt vairāk nekā 14 miljonus ASV dolāru. Šī laulība tika šķirta 2001. gadā.

Dažus gadus vēlāk Bekers sāka piedalīties ārlaulības meitas dzīvē. 2007. gadā pat vēlējās aizgādnību par viņu, jo neesot bijis mierā ar veidu, kā meitu audzina viņa "gadījuma sakara" mīļākā.

2008. gadā Bekeram bija īsas attiecības ar sava kādreizējā menedžera meitu, bet vēl pēc gada sportists paziņoja par savām otrajām kāzām. Izredzētā bija modele Šārlija Kersenberga. Pāris apprecējās 2009. gada jūnijā un augustā jau paziņoja par gaidāmo dēlu, 2010. gadā piedzima Amadeus.

Bekera un Kersenbergas laulība izjuka 2018. gada maijā.

Kopš pērnā gada vasaras Bekers satiekas ar britu modeli Leilu Pauelu.

Ko dara Anna Jermakova

Anna ir paparaci fotogrāfu visai iecienīts "objekts" – sava īpatnējā skaistuma dēļ viņas gaitām seko prese. Jermakova ir izaugusi par modeli – viņa piedalās gan vairāk un mazāk zināmu dizaineru modes skatēs, gan pelna naudu kā produktu reklamētāja, piemērm, zīmoliem "Palmolive" un "Rafaello".

Annai Jermakova ir salīdzinoši maz sekotāju "Instagram" vietnē, apmēram 28 tūkstoši, taču tieši šajā sociālajā tīklā jauniete publicē savus jaunākos attēlus. Viņai ir arī mīļotais vīrietis, kurš plašākai sabiedrībai gan nav zināms.

Anna Jermakova iepriekš daudz strādājusi Vācijā, taču pastāvīgi mitinās Londonā, kur dzīvo arī viņas māte, modele Anželika Jermakova.

"Es dzīvoju un mācos. Tas maksāja man laulību, tas maksāja pāris gadus ilgu ķengāšanu presē, taču tagad Annas piedzimšanu es vairs neuzskatu par kļūdu. Man ir brīnišķīga meita, un es viņu ļoti mīlu," kādā intervijā atzina Bekers.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!