Foto: Publicitātes foto

Aktīva un veselīga dzīvesveida popularizētāja un entuziaste Paula Freimane šobrīd ir viena no redzamākajām pašmāju fitnesa aprindu personībām. Tiesa, lai nokļūtu tur, kur viņa ir šobrī, jaunā sieviete ieguldījusi daudz darba un smagi strādājusi ne tikai sporta zālē, bet arī pie tā, lai mainītu savu domāšanu.

Plašāka sabiedrība Paulu, kura ir no Dobeles, iepazina pirms gandrīz pieciem gadiem, kad viņa intervijā "Delfi Izklaidei" atklāja savu iedvesmojošo stāstu, kā no omulīgas apalītes kļuva par fitnesa daiļavu.

Šobrīd Paula ir viena no atpazīstamākajām fitnesa popularizētājām, un viņas sekotāju skaits "Instagram" jau pārsniedz 80 tūkstošu atzīmi.

Viņas piemērs iedvesmojis daudzus pievērsties veselīgam dzīvesveidam, un jau pavisam drīz klajā tiks laista arī Paulas veidota recepšu grāmata.

Laiku pa laikam Paula saviem sekotājiem atgādina savu ceļu uz fitnesu, un aizvadītās nedēļas izskaņā viņa padalījusies ar kadriem, kas ļauj novērtēt, kā viņa izskatījās 16 gadu vecumā un tagad.

"Pa kreisi – sešpadsmit gadīgā Paula, kura izlaida brokastis, pa dienu apēda skolā picu un vakariņās – cīsiņi ar makaroniem. Kad skolā bija sporta stundas, vienmēr biju "apslimusi".

Pa labi: Paula – 24 gadi. Brokastīs avokado maizītes ar olu. Pusdienās vislabāk izvēlos rīsus ar vistas fileju un vakariņās mīlu lielu bļodu ar salātiem un garnelēm vai kādu liesu sieru. Sports četras līdz piecas reizes nedēļā. Un tagad, kad pa īstam esmu "apslimusi", morālas mokas ir neiet uz sporta zāli. Kāda atšķirība starp šīm meitenēm – tēloju slimu, lai neietu uz sporta stundām, un tagad tēloju ātrāk veselu, lai tiku uz treniņu. Tas, protams, tikai tā, bet kā gan mainījusies ir mana domāšana.

Ticiet man – sportu un veselīgu uzturu var iemīlēt visi. Es mēdzu domāt "fuj sports, fuj salāti, kā var kaut kas tāds vispār patikt?". Tagad es nespēju iedomāties savu dzīvi bez tā," ar iedvesmojošām pārdomām dalījusies Paula.

View this post on Instagram

Šodien saņēmu ziņu no vienas meitenes kura teica: “nekas tā nemotivē kā tavas un tavu klientu progresa bildes!” Nu tā laikam ir! Tad viena liela motivācijas deva no manis! Pa kreisi 16 gadīgā Paula kura izlaida brokastis, pa dienu apēda skolā picu un vakariņās cīsiņi ar makaroniem.. kad skolā bīja sporta stundas, vienmēr biju “apslimusi” 😂 Pa labi Paula 24 gadi. Brokastīs avokādo maizītes ar olu. Pusdienās vislabak izvēlos rīsus ar vistas fileju un vakariņās mīlu lielu bļodu ar salātiem un garnelēm vai kādu liesu sieru. Sports 4-5x nedēļā! Un tagad kad pa īstam esmu “apslimusi” morālas mokas ir neiet uz sporta zāli. Kāda atšķirība starp šīm meitenēm - tēloju slimu, lai neietu uz sporta stundām - un tagad tēloju ātrāk veselu, lai tiku uz treniņu 😁 tas protams tikai tā, bet kā gan mainījusies ir mana domāšana! Ticiet man - sportu un veselīgu uzturu var iemīlēt VISI! Es mēdzu domāt “fuj sports, fuj salāti.. kā var kaut kas tāds vispaaaar patikt?!?” Tagad es nespēju iedomāties savu dzīvi bez tā!

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on Oct 31, 2019 at 9:04am PDT

View this post on Instagram

Actually saturdays are my favorite days to workout 🏋🏼‍♀️ leg day done 👊🏼

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on Nov 2, 2019 at 5:12am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!