Foto: Vida Press
Otrdien, 24. martā, savu 50. jubileju svin kulta statusu iemantojušā amerikāņu seriāla "Tvīnpīka" aktrise Lara Flinna Boila, kura savulaik tika dēvēta par vienu no skaistākajām sievietēm pasaulē.

Pasaule Boilu iepazina kā seriāla "Tvinpīka" varoni Donnu, un vēlāk savas karjeras laikā viņa piedalījusies vairākos desmitos filmu un seriālu. Pēdējos gadus Boilas karjera piedzīvojusi dīkstāvi, un, kā liecina vietnes "IMDB.com" informācija, pēdējā iespēja skatītājiem novērtēt viņas sniegumu bijusi 2015. gadā filmā "Lucky Dog".

Savulaik daiļā aktrise daudzo plastisko operāciju dēļ ir zaudējusi kādreizējo seksapīlu, un arī sabiedriskos pasākumos viņa pēdējos gados redzama arvien retāk.

Deviņdesmito gadu sākumā Boilai bija attiecības ar seriāla "Tvinpīka" kolēģi Kailu Maklahlanu, un vēlāk viņa savaldzinājusi arī Holivudas siržu lauzēju Džeku Nikolsonu un komiķi Deividu Speidu. Viņam, kā liecina vēsture, Nikolsons arī "nocēlis" mīļoto, un Speids par abu romāniņu uzzinājis pēc tam, kas abi slepenie mīlnieki iekūlušies autoavārijā.

Aktrise arī bijusi divas reizes precējusies – pirmā laulība ilgusi vien divus gadus, bet ar otro vīru viņa ir precējusies kopš 2006. gada.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!