Foto: Privātais arhīvs

Pēc Latvijas seksa eksperta Edgara Toretto (attēlā) atklāsmēm par to, ka ikdienā viņu līdzīgi kā Holivudas zvaigznes ik uz soļa pavada miesassargs, menedžere un preses pārstāve, nācija metusies spriest, cik tad eksperts pelna, ja var atļauties šādu greznību. Izrādās – pat ļoti daudz.

"Lasītājiem un citām instancēm varētu rasties neizpratne par to, no kurienes Toretto tiek piešķirti finansiāli līdzekļi šova Nimfomāns veidošanai , kā arī uz kādiem nosacījumiem viņam asistē visa viņa komanda.

Lai gan publiski runāt par naudu nav skaisti, varu atklāt visu, kas saistīts ar investoriem, sadarbības līgumiem un samaksas veidiem seksa ekspertiem," DELFI Izklaidei unikālu informāciju atklāj eksperta preses pārstāve Sandra Mileika.

Seksa eksperts reģistrējis savu darbību kā oficiālu firmu, tā piereģistrēta Lietuvā, jo Toretto ir aktīvs un lielu daļu sava laika pavada ārpus Latvijas robežām.

"Diezgan ilgu laiku šovmenis ir meklējis visu nepieciešamo informāciju un krājis zināšanas par to, kā visu izdarīt paša spēkiem, tomēr bez investoru palīdzības Edgaram neizdotos," skaidro Toretto pārstāve.

Aiz Latvijas seksa eksperta muguras stāv turīgi investori, kuri piešķīruši puisim labu budžetu, lai tas var izglītot Latviju seksa jautājumos. Turpinās arī jaunu investoru piesaiste, un nav šaubu, ka interese par atraktīvā Toretto sponsorēšanu turpinās tikai pieaugt.

"Ja sākšu ciparos saukt tās summas, kas ap mani ikdienā apgrozās, tauta sajuks prātā. Ļaudis nomirs no skaudības. Es varu atļauties iesēsties Lamborgini, ieiet veikalā un nopirkt Armani saules brilles, regulāri ēst Aqua Luna restorānā.

Katru nedēļu braucu uz Lietuvu un Vāciju. Tur arī pērku visas drēbes, man vienalga, kas un kā maksā. Vienu dienu braucu ar Infinity džipu, otru - ar mersi.

Mani draugi ir lieli uzņēmēji, kuri atbalsta manu epopeju," DELFI Izklaidei savu šiko ikdienas dzīvi raksturo Toretto.

Ne velti Toretto meiteņu komanda seksa ekspertam izpalīdz bez samaksas naudā - lai gūtu pieredzi. "Es Toretto tikai asistēju, neprasot nekādu papildus samaksu. Mums ir savstarpēja vienošanās , uz kuras pamata es viņam sniedzu bezmaksas padomus.

Uzskatu, ka iegūtā mediju pieredze ir nenoliedzami liela, jo turpmāko karjeru vēlos saistīt ar žurnālistiku," savu motivāciju darbam pie eksperta atklāj viņa preses pārstāve. Arī menedžere Elīna darbu pie Toretto uztverot kā savu hobiju.  

Turklāt darbs pie Latvijas seksa eksperta ir iespēja nodibināt kontaktus ar pašmāju sabiedrības krējumu. "Lai gan Edgars bieži ir manīts braukājam ar dārgām mašīnām, tas nenozīmē, ka pats Toretto tās būtu iegādājies savā īpašumā.

Vienkārši viņa paziņu un draugu loks ir pietiekami liels, lai Edgars varētu braukāt ar draugiem piederošajām mašīnām, atpūsties uz jahtām, atrasties skaistu meiteņu ielenkumā un, neskatoties uz cenām, iegādāties brenda apģērbus, ieturēt maltītes restorānos un dzīvot sevis paša priekam," Toretto šiko dzīvi skaidro viņa pārstāve.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!