Foto: Privātais arhīvs
Šajā pavasarī par precētu vīru kļuvis basketbolistu Valteru dinastijas pārstāvis, jauno basketbolistu treneris Kristaps Valters, sportists apliecināja portālam "Delfi". Par viņa trešo sievu kļuvusi izskatīga gaišmate Sindija.

"Kad pienāk laiks, tad lietas notiek pa īstam" – tā šogad janvārī sociālajos tīklos rakstīja Kristaps Valters, pozējot kopā ar savu mīļoto meiteni, kura nu kļuvusi par viņa sievu.

Kā portālam "Delfi" pavēstīja basketbola treneris, laulības notikušas jau aprīlī, taču neko sīkāk viņš nevēlas stāstīt: "Esmu nolēmis par savu privāto dzīvi ar presi vairs nerunāt. Par darbu un citām lietām vienmēr būšu atvērts runāt," skaidro Valters.

Valtera kāzas ar Sindiju Šteinu notika apmēram gadu pēc tam, kad kļuva skaidrs: izjukušas viņa attiecības ar iepriekšējo draudzeni, kuru Valters bija bildinājis. Pērnā gada septembrī sportists teica, ka viņam ir jauna draudzene, taču vairījās ar viņu iepazīstināt plašāku publiku un sevi sauca par brīvu vīrieti. Jaunā draudzene izrādījās izskatīgā gaišmate Sindija, kura par Valteru ir 14 gadus jaunāka. Par jaunajām attiecībām abi pavēstīja Ziemassvētku laikā.

40 gadus vecajam Valteram šīs ir trešās laulības dzīvē. Viņš ir piecu bērnu tēvs. Iepriekš Valters atzina, ka ar bērnu mātēm viņam ir sarežģītas attiecības – ar bijušajām sievām viņš lāgā nesatiek. Viena no viņām – stiliste Signe Valtere – 2020. gadā apprecējās un kļuva par Signi Sprogu. Valteram un Signei ir meita Keitija un dēls Valdis, bet laulībā ar mākslinieci Džeinu Ansoni pasaulē nāca trīs meitas – Tabita, Liora un Abigeila.

Jaunā sieva pieņēmusi vīra uzvārdu un nu ir Sindija Valtere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!