Foto: Reuters/Scanpix

Asa sižeta filmas cienīgi notikumi norisinājušies daiļās austrāliešu modeles Mirandas Kerras (attēlā) mājvietā Malibu – viņas īpašumā mēģinājis iekļūt kāds nezināms vīrietis, un ielaušanās beigusies ar divu cilvēku nogādāšanu slimnīcā.

Kā vēsta izdevums "The Guardian", piektdien, 14. oktobrī, kāds ar nazi bruņojies vīrietis, kurš, iespējams, bijis bezpajumtnieks, ielavījies Kerras pagalmā.

Tur sākusies cīņa, un rezultātā viens no Kerras īpašuma apsargiem nonācis slimnīcā. Ārvalstu mediji ziņo, ka viņam iedurts acī un ir naža griezumu atstātas pēdas uz rokas.

Mediķu aprūpē ar nonācis arī iebrucējs – slavenību tenku portāls TMZ vēsta, ka apsargs vairākkārt šāvis uz pretinieku un viens no šāvieniem skāris galvu.

Saskaņā ar aculiecinieku stāstīto, arī pēc šāvieniem bruņotais iebrucējs nav rimies un sekojis apsargam, tāpēc konfliktā iesaistījies kāds kaimiņš, kurš izspēris nazi no ļaundara rokām.

Mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka nedz Kerra, nedz viņas piecus gadus vecais dēls uzbrukuma laikā mājās nav atradušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!