Foto: Privātais arhīvs
Latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa fani turpina turēt roku uz pulsa viņa virtuālo attiecību līkločiem un sekot līdzi flirtam ar dažādām "Instagram" daiļaviņām. Neviltotu interesi izpelnījusies viena no viņām – krievu izcelsmes skaistule Darja, kura sociālajos tīklos pazīstama kā Bembija.

Plašāka sabiedrība par Porziņģa un Bembijas savstarpējām simpātijām uzzināja decembra sākumā, kad modrie paparaci abus kopā pieķēra pie kāda Ņujorkas naktskluba. Simpātiskā meitene joprojām gozējas basketbolista fanu redzeslokā, un latviešu milža atbalstītāji vēro ikkatru viņas soli.

Šonedēļ Bembija "Instagram" tīklā padalījusies ar valdzinošu selfiju, kas atkal licis sarosīties Porziņģa faniem. "Tu man patīc," bildes aprakstā vēstījusi daiļaviņa.

Basketbolista fani kārdinošo foto un tā divdomīgo aprakstu uztvēruši kā nepārprotamu Bembijas mēģinājumu pievērst sev Porziņģa uzmanību.

Ļaudis komentāru sadaļā naski atzīmējuši Kristapa vārdu, mudinot viņu apskatīties, cik skaists foto tapis par godu viņam, un Porziņģis savus fanus sadzirdējis – viņš bildītei piespiedis sarkano sirsniņu jeb "patīk".

I like you

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on Jan 8, 2018 at 2:26pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!