Foto: Sputnik/Scanpix

Drīz apritēs divi gadi, kopš pāragri mūžībā devās populārā Krievijas skatuves māksliniece Žanna Friske, bet viņas tuvākie ģimenes locekļi vēl aizvien nav spējuši atrisināt domstarpības.

Friskes dzīvība pēc cīņas ar smadzeņu vēzi izdzisa 2015. gada jūnijā, bet pēc viņas nāves dziedātājas un aktrises ģimene nonāca vairāku skandālu epicentrā.

Friskes mīļotais vīrietis un 2013. gada pavasarī dzimušā dēliņa Platona tēvs Dmitrijs Šepeļevs (attēlā) un dziedātājas vecāki nespēja vienoties nedz par viņas mantojuma sadalīšanu, nedz rūpēm par bez mātes palikušo puisēnu.

Krievijas mediji vēsta, ka Friskes tēvs Vladimirs panācis, ka Šepeļevam liek maksāt sodu par to, ka viņš vecvecākiem neļauj tikties ar Platonu. Nesen atzīmēta zēna ceturtā dzimšanas diena, bet viņa mātes ģimene svinībās nevarēja piedalīties.

"Mana sieva trīs dienas pa deviņām stundām stāvēja pie mājas, kur dzīvo Šepeļevs, cerot, ka Platonu vedīs uz bērnudārzu vai pastaigā un viņa varēs mazo ieraudzīt un nodot no mums dāvanu," izdevumam "Комсомольская правда" sūkstījies Friskes tēvs.

Kungs arī atklājis – viņam ir problēmas ar veselību un ik pa brīdim uzmācas šausmīgas domas, vai pirms nāves maz izdosies redzēt mīļo mazdēliņu.

Vladimirs Friske arī vērsies pēc palīdzības tiesā, un tā Šepeļevam likusi samaksāt sodu aptuveni 80 eiro apmērā par tiesas lēmuma, kas noteica, ka puisēnam vismaz reizi mēnesī ir jātiekas ar vecvecākiem, nepildīšanu un zēna izolāciju no mātes ģimenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!