Foto: F64
Krievijas televīzijas dīva Ļera Kudrjavceva svētdien, 10. jūlijā, tikusi nogādāta kādā Maskavas slimnīcā – hospitalizācijas iemesls bijusi spēcīga asiņošana, ko izraisījis spontānais aborts.

Krievijas medijiem Kudrjavceva, kurai maijā apritēja 40 gadu jubileja, atklājusi, ka ļoti pārdzīvo par to, ka nav spējusi nosargāt gaidāmo mazuli - televīzijas "seja" un viņas partneris, dziedātājs Sergejs Lazarevs (abi attēlā), vairākus gadus bija mēģinājuši ieņemt bērnu.

"Mēs ar Sergeju ilgi plānojām šo bērniņu - neviens negaidīja, ka notiks spontānais aborts. Sajūta, ka mūs kāds būtu nolādējis. Man šobrīd ir ļoti smagi runāt," atzinusi Kudrjavceva.

Viņa pastāstījusi, ka stingri ievērojusi visus ārstu padomus, kā arī regulāri apmeklējusi visas nepieciešamās izmeklēšanas. Slimnīcā sieviete nogādāta taisnā ceļā no kārtējās medicīniskās konsultācijas, kur viņai apskates laikā kļuvis slikti.

Slimnīcā Kudrjavcevai veikta steidzama operācija, bet vēl vairākas dienas viņai būs nepieciešams uzturēties ārstniecības iestādē. Lazarevs, kurš atbalsta savu mīļoto sievieti un gandrīz nepārtraukti uzturas pie viņas slimnīcā, presei norādījis, ka, lai arī šis ir smags laiks, viņi kopīgiem spēkiem tiks ar to galā.

Kudrjavcevas pirmajā laulībā 1990. gadā pasaulē nācis dēls Žans Linjuks, savukārt ar Sergeju Lazarevu pievilcīgā TV dīva sāka satikties 2008. gadā, un šogad abi saderinājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!