Foto: Privātais arhīvs

Populārā dažādu Krievijas televīzijas projektu zvaigzne Ļera Kudrjavceva (attēlā kopā ar dziedātāju Sergeju Lazarevu), kura 47 gadu vecumā augusta vidū laida pasaulē meitiņu, vien pāris nedēļas pēc dzemdībām ar skubu metusies atpakaļ darbos. Viņai uzticēta jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" vadīšana.

Konkurss Sočos norisinās no 4. līdz 9. septembrim. Lai gan sākotnēji uzvirmoja runas, ka festivāla ilggadējā vadītāja Ļera šoreiz pasākumu izlaidīs, jo viņas meitiņa piedzima tikai pirms dažām nedēļām, jaunajai māmiņai veiksmīgi izdevies visu noorganizēt tā, lai viņa rūpes par atvasi varētu apvienot ar darbu.

Jau pirmajās festivāla dienās Ļera pārsteigusi ar krāšņiem un elegantiem tērpiem. Savukārt TV zvaigznes atbalstītāji sociālajos tīklos sajūsminājušies par viņas satriecošo figūru, un, kā vēsta Krievijas mediji, Kudrjavceva izskatās lieliskā formā un nekas neliecina, ka viņa nesen būtu dzemdējusi.

Atgādinām, ka Ļeras nesen dzimušās meitiņas tētis ir krievu hokejists Igors Makarovs, kuram šomēnes apritēs 31 gads. Televīzijas zvaigzne un sportists gredzenus mija 2013. gada vasarā, un šī ir Kudrjavcevas trešā laulība.

Ļerai no iepriekšējām attiecībām ir arī pieaudzis dēls Žans, kurš pats šogad maijā kļuva par tēvu.

View this post on Instagram

С моим самым красивым и талантливым @lazarevsergey 😘

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on Sep 6, 2018 at 3:11am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!