Foto: DELFI
Jaunajā gada darbu kanālā TV3 pameta viena no pazīstamākajām pašmāju TV personībām, žurnāliste un ziņu diktore Agnese Vārpiņa. Televīzijas "seja" pieņēmusi jaunus profesionālos izaicinājumus un iesaistījusies politiskajā vidē.

Nesen tapa zināms – Vārpiņa kļuvusi par Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Jura Pūces (AP) padomnieci sabiedrisko attiecību jautājumos.

Vārpiņa jaunajā amatā stājusies janvāra izskaņā. Jau vēstīts, ka Saeima 23. janvārī ar 61 balsi apstiprināja jauno valdību, kuru vadīs Krišjānis Kariņš (JV).

Ziņa, ka Vārpiņa kļuvusi par ministra padomnieci, publiskajā telpā izpelnījusies pretrunīgu sabiedrības vērtējumu, un ne viens vien interneta komentētājs viņai veltījis apvainojumus. Pati padomniece žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā gan uzsvērusi – viņa jau sen vairs neseko līdzi komentāriem internetā un arī tagad tam negrasās pievērst pastiprinātu uzmanību.

Vārpiņa TV3 ziņu dienestā strādāja kopš tā pirmsākumiem. Kanālā nostrādāto aptuveni 19 gadu laikā viņa vadījusi gan raidījumus "Bez Tabu" un "Patiešām privāti", gan lasījusi ziņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!