Foto: Mango
Leģendāro mūzikas apskatnieku un dīdžeju Uldi Rudaku (attēlā) vajā viena nelaime pēc otras – te viņš cieš velosipēda avārijā, te – pārsit galvu, te – apmaldās piena paviljonā, bet šonedēļ viņa miteklī izcēlies ugunsgrēks.

"Man mājā bija reāls ugunsgrēks. Pamodos dūmos un brīnumainā kārtā nenosmaku," sociālajā tīklā Twitter ceturtdienas pievakarē, atbildot uz kāda sekotāja aizrādījumu, ka viņš nokavējis sarunātu tikšanos pulksten 14, informējis Rudaks.

"Ugunsdzēsēji teica, ka māja būs jāvēdina nedēļu - es jau tagad esmu aiztaisījis logus un ož vēl pamatīgi. Nekad nepērciet ķīmiskas mēbeles," raksta dīdžejs. Sākumā Rudaks izsaka versiju, ka degšana sākusies no lampas, kura acīmredzot palikusi ieslēgta un sākusi svilt.

"Lampas gultā ir ļoti bīstamas! Pagājušogad tāda man sadedzināja zamša jaku, šogad - pusdzīvokli un gandrīz pašu. Uzmanieties, lūdzu, visi!" par lampu bīstamību informē Rudaks, taču pēc laika viņa versija mainās - dīdžejs spriež, ka notikusi ļaunprātīga dedzināšana.

Mūzikas apskatnieks vēl nav spējis aptvert postījumu apmērus, bet īpaši uztraucas par to, ka ugunsgrēkā bojā varētu būt cietušas viņa bagātīgā plašu kolekcija.

"Vēl ir grūti aptvert, cik procentu no tiem pelniem, ar kuriem pilns dzīvoklis, savulaik ir bijušas plates. Ceru, ka maz," spriež Rudaks, bet vēlāk jau optimistiski spriež, ka, "ja pa dzīvokli lido muša, tas nozīmē, ka gaiss nav tik sūdīgs" un pieļauj, ka dzīvos "ja ne ilgi, tad vismaz jaudīgi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!