Foto: LETA

Aprīļa vidū Rīgas mērs Nils Ušakovs paziņoja, ka jau kādu laiku izjukusi viņa otrā laulība, un kopš šī paziņoja publiskajā telpā izskanējušas dažādas runas gan par šķiršanās iemesliem, gan mēra jaunajām attiecībām ar viņa biroja vadītāju Ivetu Strautiņu (abi attēlā).

Aizvadītajā nedēļā žurnāls Privātā Dzīve vēstīja - Nilam un Strautiņai tuvu stāvošas personas esot informējušas, ka sieviete esot bērniņa gaidībās un, iespējams, jau šovasar mīs gredzenus ar Ušakovu. Tiesa, šonedēļ izdevumam Kas Jauns viņa pati šīs ziņas noliegusi.

"Es izrādītu pārāk lielu godu baumotājiem, ja sāktu publiski taisnoties, lai arī man ļoti nepatīk tās nepatiesās runas par Nilu un mani," žurnālam norādījusi Strautiņa, tomēr baumas par grūtniecību un drīzumā gaidāmajām kāzām nodēvējusi par nepatiesām.

Raksturojot savas attiecības ar Ušakovu, Strautiņa atzinusi, ka piecu gadu laikā, kopš abi strādā kopā, viņi sadraudzējušies - starp abiem izveidojusies "absolūta sapratne un saskaņa".

Jau vēstīts, ka Ušakovs un viņa otrā laulātā draudzene Jeļena par šķiršanos pavēstīja Rīgas mēra Facebook profilā, un paziņojumā tika uzsvērts, ka arī pēc laulības izjukšanas abi paliekot labi draugi. To bijušais Rīgas pirmais pāris arī apstiprināja aizvadītajā nedēļā - Ušakovs bija ieradies savas bijušās laulātās draudzenes kafejnīcā, lai būtu kopā ar viņu fotoizstādes DiatomArt atklāšanā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!