Foto: Privātais arhīvs
Rīgas mēra Nila Ušakova sieva Jeļena (attēlā) allaž izcēlusies ar pārdomātu stilu. Tuvojoties svētku laikam, viņa īpaši piedomājusi pie sava izskata un mainījusi frizūru – ierasto garo matu vietā viņas galvu tagad rotā sasuka, kura nedaudz sniedzas pāri pleciem.

Kopš Jeļena kļuvusi par Rīgas mēra kundzi, viņa vienmēr bijusi garu matu īpašniece. Tiesa, sieviete savu galvas rotu vairākkārt atsvaidzinājusi, nemainot griezumu, bet eksperimentējot ar tās krāsu.

Jeļenai savulaik bijuši ļoti tumši mati, taču šovasar Rīgas mēra sieva ļāvās vizuālajām pārvērtībām un savas cirtas nokrāsoja "ombre" stilā, kas paredz, ka matu saknes ir tumšākas, bet gali - daudz gaišāki.

Tāpat sieviete izmēģinājusi arī dažādas frizūras. Tā, piemēram, šovasar Krievijas populārā televīzijas šova Comedy Club jubilejas dzīrēs, kuras norisinājās Jūrmalā, Jeļena visus pārsteidza ar tā saucamo "Jūlijas Timošenko frizūru" jeb vienā bizē sapītiem un ap galvu apvītiem matiem.

Tiesa, Jeļena šoziem ne tikai mainījusi savu matu griezumu, iegūstot pagaru karē frizūru, bet arī to krāsu - viņa atkal atgriezusies pie tumšā toņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!