Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Plašu ažiotāžu aizvadītajā nedēļā izraisīja dziedātājas un tetovētās modeles Lienes Ušakovas jeb Seksīgās Lee "Facebook" ieraksts, kurā viņa atmaskoja Ronaldu Alpi – vīrieti, ar kuru viņai bijis romāns un kurš nekrietni melojis. Vēlāk arī daudzas citas sievietes nāca klajā ar paziņojumu, ka donžuāns viņas aptinis ap pirkstu. Visbeidzot skandālu komentējis arī pats viltvārdis.

Liene neslēpa, ka pamanījusies iemīlēties, bet vēlāk izrādījies, ka Ronalds, kurš slēpies aiz vārda Daumants, patiesībā izrādījies afērists, kurš melojis ne tikai par savu īsto vārdu, bet arī slēpis faktu, ka viņš ir precējies divu bērnu tēvs. Donžuāna laulātā draudzene ir pašmāju šovā "Latvijas princese" savulaik iepazītā Monta Zuke (tagad – Monta Alpe), kura šobrīd ir trešā bērna gaidībās.

Lai gan pēc Ušakovas paziņojuma arī vairākas citas sievietes publiski pavēstīja, ka Ronalds viņas savulaik pievīlis, pats donžuāns intervijā izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā taisnojies, ka romāns ar Lieni esot bijis īslaicīgs un viņš ar sievu tobrīd esot bijis pašķīries.

"Esmu vainīgs, jo stulbā brīdī, kad bijām pašķīrušies ar sievu, es satikos ar Lieni," klāstījis Alpe. "Esam satikušies trīs četras reizes – no marta, līdz jūnijam, jūlijam," uzsvēris Ronalds un piebildis, ka ļoti nožēlojot notikušo.

Kā atklājis Alpe, viņa sieva šobrīd ir trešās atvases gaidībās. Kad vīrietis uzzinājis par grūtniecību, viņš atgriezies atpakaļ pie ģimenes un vēlējies romānu ar Lieni pārtraukt.

"Tagad saprotu, ka biju idiots. Liene meklē lētu slavu. Viņa priecājas, jo visi par viņu runā, viņa šobrīd ir topā. Ko es varu izdarīt? Neko. Ceru, ka tas vienkārši norimsies," skaidrojis Ronalds.

Vīrietis gan atzinis, ka pret Lieni nav bijis līdz galam godīgs, tomēr arī uzsvēris, ka nevienam neesot solījis mūžīgu mīlestību. Ronalds klāstījis, ka brīdī, kad vēlējies ar mīļāko pārtraukt romānu, viņa esot sākusi manipulēt.

"Liene mani uzmeklēja un ar vairākiem instrumentiem centās iegūt citus labumus. Es teicu – nē, tā nebūs! Un tad viss sākās. Ir daudzas lietas, kuras pasakot cilvēki būtu šokēti, un viss pagrieztos pret pašu Lieni. Bet, tā kā viņa ir morāla nulle, es saprotu – ja to darīšu, viņa metīsies man pretī vēl ar kaut ko. Kam man to vajag?" sacījis Ronalds.

Vīrietis paudis neizpratni par to, ka Liene publiskojusi abu sarakstes. Mīļākās izklāstīto stāstu viņš nodēvējis par meliem un piebildis, ka "viņai bija pilnīgi cits motīvs, bet šobrīd negribu to cilāt". Šis skandāls viņa ģimenei bijis smags trieciens.

"Cieš mani vecāki. Zinu, ka šo visu pārdzīvo mans tēvs, kurš ir luterāņu bīskaps. Es zinu, kas esmu, ko esmu darījis. Jā, es ļoti daudz savā dzīvē esmu kļūdījies. Ažiotāža, kas ap to tagad ir sacelta, dod man iekšā tā, ka maz neliekas. Man nāk draudu vēstules. Tiek sūtītas visādas īsziņa. Ka ielauzīs galvu. Tieku terorizēts," tā Ronalds.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!