Kamēr briti ar priecīgu satraukumu apspriež prinča Viljama un hercogienes Katrīnas gaidāmo ģimenes pieaugumu, kāds amerikāņu tiesu mākslinieks jau uzmodelējis, kāda varētu izskatīties karaliskās ģimenes atvase.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, tiesu mākslinieks Džo Mulinss, kura ikdienas darbs saistīts ar pazudušu bērnu portretu veidošanu, izmantojis Viljama un Katrīnas fotogrāfijas, lai ar jaunāko datorprogrammu palīdzību izveidotu puisēna un meitenītes modeļus.

Spriežot pēc atveidiem, kuriem mākslinieks piešķīris abu karalisko personu zilās acis un caururbjošo skatienu, lielisku ādas krāsu un Keitas tumšās cirtas, mazulis varētu izveidoties par īstu skaistuli. 

Ja piedzims zēns, pēc Mulinsa domām, viņš tomēr varētu mantot Viljama šķidros matus un lielās ausis, bet arī zilās acis un Keitas tumšākās nokrāsas ādu. Meitenītei savukārt būtu mammas sirds veida sejiņa, augstā piere, zilas acis un gari, tumši mati.

Mulinss jau kļuvis plaši pazīstams kā slavenību gaidāmo mazuļu portretētājs - viņš modelējis arī, piemēram, Holivudas aktieru pāra Breda Pita un Andželīnas Džolijs mazuļu portretus.

Internetā publiskoti arī citu datorgrafikas cienītāju veidoti britu karaliskās ģimenes pārstāvju atvases portreti - tie gan ir mazāk glaimojoši nekā amerikāņu mākslinieka radītie tēli, bet vairāk līdzinās abiem vecākiem bērnībā.

Viens no māksliniekiem, mājaslapas Morph Thing radītājs Čarndžīts Kondals, mazulim piešķīris krietni plānākus matus un nokarenas ausis, kas raksturīgas britu karaliskajai ģimenei.

Kā jau vēstīts, 3. decembrī Keitas grūtniecība oficiāli apstiprināta Sentdžeimsa pils paziņojumā. Tajā piebilsts, ka karaliene Elizabete II, viņas vīrs princis Filips, troņmantnieks princis Čārlzs un citi karaliskās ģimenes pārstāvji ļoti priecājas par šīm ziņām.

Paziņojumā tāpat teikts, ka Katrīna, kuras grūtniecība ir "ļoti agrīnā stadijā", cieš no nelabuma, tāpēc pirmdien viņa ievietota Karaļa Edvarda VII slimnīcā Londonā, kur pavadīs vairākas dienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!