Foto: LETA

Pagājušā gada izskaņā Latviju pāršalca baumas par to, ka bijušais Valsts prezidents Andris Bērziņš un viņa sieva, ārste Dace Seisuma (pāris attēlā) vairs nedzīvojot kopā, un drīz pēc gadu mijas tās uzvirmojušas ar jaunu sparu.

Decembra vidū žurnāls Vakara Ziņas rakstīja, ka pāris vairs nedzīvojot kopā. Oficiālu apstiprinājumu šim faktam gan žurnālam neizdevās iegūt.

Žurnāls Kas Jauns 12. janvāra rītā publiskojis jaunu informāciju, kas atkal nācijai licis satraukties par bijušā prezidenta ģimenes laimi.

Atsaucoties uz sarunām, kas klīstot Paula Stradiņa slimnīcas personāla starpā, žurnāls ziņo, ka Seisuma esot satuvinājusies ar Stradiņu medicīnas doktoru, asinsvadu ķirurgu Aigaru Lāci.

Žurnāls vērsies gan pie Bērziņa, gan pie Lāča, lai noskaidrotu, vai baumām ir iemesls. Bērziņš pastāvējis uz to, ka par privāto dzīvi nerunās, savukārt Lācis, taujāts par attiecībām ar Seisumu, baumas ne apstiprinājis, ne noliedzis.

Kas Jauns izsekojis aprunāto pāri un fotogrāfijās iemūžinājis ainiņu, kurā redzams Seisumas vadīts automobilis, kurš rīta agrumā izbrauc pa Lāča privātmājas vārtiem, un šie foto radījuši likumsakarīgu jautājumu, kādi varētu būt iemesli bijušā prezidenta sievai nakšņot pie kolēģa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!