Foto: Vida Press

Trešdienas, 30. novembra, pievakarē Parīzē norisinājās viens no modes pasaules krāšņākajiem notikumiem – apakšveļas zīmola "Victoria’s Secret" ikgadējā skate. Tajā defilēja arī pievilcīgā krievu modele Irina Šeika (attēlā), kuras auguma aprises likušas uzvirmot runām, ka viņa ir pirmdzimtā gaidībās.

Ārvalstu tabloīdi nesnauž, un jau uzradušies neskaitāmi labdari, kuri apstiprinājuši, ka Šeika modes šovā defilējusi, būdama gaidībās.

Tiesa, viņas demonstrētie krāšņie tērpi bijuši veidoti tā, lai tiktu piesegts vēderiņš, bet vērīgākie skatītāji tomēr pamanījuši, ka viņas puncītis kļuvis apaļāks.

Vairāki anonīmi avoto tabloīdiem apstirinājuši, ka Šeika ir sava un Holivudas aktiera Bredlija Kūpera kopībā bērna gaidībās. Savukārt kāds pārim pietuvināts cilvēks, kurš vēlējies savu vārdu paturēt noslēpumā, izdevumam "E!" izpaudis, ka topošā māmiņa jau ir otrajā grūtniecības trimestrī.

Tiesa, nedz Šeika, nedz Kūpers pagaidām runas par grūtniecību nav apstiprinājuši. Jāatzīmē, ka abi vienmēr vairījušies publisiki iztirzāt savas attiecības un privāto dzīvi. Abi par pāri kļuva aizvadītajā gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!