Foto: Vida Press

Krievijas medijos uzvirmojušas runas, ka populārā Krievijas žurnāliste, dažādu TV projektu un pasākumu vadītāja Ksenija Sobčaka ir bērniņa gaidībās.

Augsni šīm runām devis Ksenijas tērps, kurš bijis uzvilkts uz žurnāla "FB" ikgadējo balvu pasniegšanas ceremoniju. Tas bijis brīvi krītošs, kas nedaudz akcentējis viņas apaļīgo vēderu.

Baumas par iespējamo Sobčakas grūtniecību sākušas augt plašumā, kad repera Dino MC sieva Mišaņa Mišina ievietojusi no šī pasākuma sociālajos tīklos fotogrāfiju, kurā redzama Sobčaka. Kāds fans pie Misaņas foto ierakstījis jautājumu - vai Sobčaka ir stāvoklī - uz ko viņa atbildējusi apstiprinoši.

Pagaidām pati Sobčka nav komentējusi izskanējušās runas par grūtniecību. Pagaidām gan viņas sociālajos tīklos it nemaz nekas neliecina par to, ka, iespējams, populārās Krievijas žurnālistes ģimenē gaidāms pieaugums.

Jau ziņots, ka Sobčakai 2016. gada novembrī piedzima dēls Platons. Arī tad Krievijas zvaigzne pasākumus apmeklēja kuplās un brīvi krītošās kleitās, kuras nosedza grūtnieces vēderiņu.

Пятница,мы готовы!!!!!🎉🎉❤️😂😂😂

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Jun 29, 2018 at 1:07pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!