Foto: Privātais arhīvs
Pēc apmēram 15 gadu kopābūšanas beidzies mīlasstāsts starp kādreizējo "Progresīvo" līderi Robertu Putni un dizaineri Dmitriju Markovu. Pāris salaulājās Minhenē pirms diviem gadiem, bet laulība šķirta notariāli Latvijā. Putnis žurnālam "Privātā Dzīve" pastāsta, kas tad īsti noticis.

2020. gadā Putnis kopā ar mīļoto vīrieti pārcēlās uz Vāciju, jo Putnis dzimtenē vairs nevarēja atrast sev pienācīgu nodarbošanos un nejutās Latvijai piederīgs.

Vācijā laulātais pāris dzīvoja bez bēdu, taču tagad izrādās, ka Putnis jau pirms vairākiem gadiem zinājis, ka dzīve brīvdomīgajā Berlīnē varētu ietekmēt laulību. Kā "Privātajai Dzīvei" atklāj viņš, abiem ar vīru atšķirīgi vijies seksuālās dzīves ceļš.

"Mēs ar Dimu bijām pretpoli, kas pievelkas. Un mūs pievilka diezgan jaudīga seksualitāte, kas noturējās augstā līmenī. Turklāt ar pieaugošu līkni līdz attiecību pašām beigām. Mums tiešām 14 gadus pietika vienam uz otru tikai paskatīties, lai viss notiktu. Bet Berlīne ir pilsēta, kur sekss ir, šķiet, visvienkāršāk, vislētāk un jebkurā laikā pieejams labums," skaidro Putnis un piebilst, ka Dmitrijs esot vairāk tendēts uz romantiskām attiecībām, kamēr viņš vēlas maksimāli realizēt seksuālās fantāzijas.

Tā nu abi nolēmuši savu attiecību modeli pārskatīt un nonākuši pie secinājuma, ka laulība ir jāšķir. Kopdzīve pārtrūkusi jau 2021. gada oktobrī. Bet pēc tam gan viens, gan otrs iemīlējušies Berlīnē dzīvojošos izraēliešos.

"Šobrīd Dima jau izskata jaunu interesentu piedāvājumu, savukārt es pirmo reizi dzīvoju distancētās attiecībās ar Milānā dzīvojošu brīnišķīgu cilvēku," atklāj Putnis. Savu jauno mīlestību 45 gadus vecais Putnis atradis homoseksuāļu pasākumā uz kruīza kuģa, kas ceļoja starp Romu un Atēnām: "Uz kuģa mēs viens otru atradām starp 3500 citu geju," žurnālam pastāsta bijušais politiķis.

Plašāk lasi 24. janvāra izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!